Βρε, καλώς τον!

Αυτήν τη φορά, ο έγκυρος αγροτοεκδότης δεν χρειάστηκε να διαβάσει το μπλοκάκι του πρωθυπουργού!

Εξάλλου, αυτό το έκανε τον προηγούμενο μήνα, αλλά για κακή του τύχη μάλλον διάβασε τη λάθος σελίδα. Έτσι, ενώ ενημέρωνε τους αναγνώστες του ότι στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ θα πήγαιναν ένας εκ των Γιαννάκου – Διαμαντοπούλου – Τσιάρας, τελικά πήγαν οι Βορίδης – Αραμπατζή – Σκρέκας.

Τώρα λοιπόν επέλεξε να κινηθεί πιο έγκυρα και διαβεβαίωσε τους αναγνώστες του για τα εξής:

Πρώτον, αναφερόμενος στους Μητσοτάκη-Βορίδη, ότι «μπορώ να καταθέσω με βεβαιότητα ότι μέχρι στιγμής συνεννοούνται με τα μάτια, ο ένας κόβει ο άλλος ράβει!» έγραψε το προηγούμενο Σάββατο.

Δεύτερον, και σε ό,τι αφορά την αγροτική πολιτική, ότι (ο ίδιος) έχει «βαθιά πεποίθηση ότι η ουσία βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίον προετοιμάζεται, σε αυτήν τη φάση, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας».

Τρίτον, για να είναι ακόμη πιο έγκυρος, στο άρθρο του, με τίτλο «Για Τους Ξυπόλητους Παππούδες» το προηγούμενο Σάββατο, ανέλυσε εις βάθος τον υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη!

Κατά τη γνώμη του έγκυρου αγροτοεκδότη, ο εν λόγω υπουργός μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον αγροτικό τομέα, καθώς:

✱ Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να αναπληρώσει «την υποστήριξη που παρείχαν οι παλιοί καλοί γεωπόνοι».

✱ Η αξιοποίηση της πληροφορικής μπορεί να διευκολύνει την επανασυσπείρωση των αγροτών όπως έκαναν « οι παλιές καλές συνεταιριστικές δομές» και να αντιμετωπιστεί το διασπαστικό κλίμα της συντεχνίας του ΟΣΔΕ!

Καταλαβαίνετε, βέβαια, σε ποιον αναφέρομαι!

Σε αυτόν που πριν από έναν χρόνο προέβαλε απόψεις όπως ότι είναι «εμπαιγμός των αγροτών», που ποτίζουν από χωμάτινα αυλάκια και δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ, ο οποία τους κατεβάζει τους διακόπτες, να μιλάνε κάποιοι για «ψηφιακά μεγαλεία».

Σε αυτόν που προέβαλε απόψεις ότι πρέπει πρώτα να εκπαιδευτούν οι αγρότες και να δημιουργηθούν οι αγροτικές υποδομές της χώρας και μετά να συζητάμε για ψηφιακές εφαρμογές.

Σε αυτόν που άλλαξε ρότα το τελευταίο διάστημα, όταν κάποιοι του «έκλεισαν το μάτι» ότι ενδιαφέρονται πλέον οι ίδιοι να μπουν στις ψηφιακές εφαρμογές. Αυτό, βέβαια, θα το συζητήσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ησίοδος