Διανομή ελαιόλαδου σε άπορους στα Χανιά

Η νοθεία στο ελαιόλαδο στην ατζέντα της συνάντησης ΕΦΕΤ και ΕΔΟΕΕ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Περισσότερα από 4.000 λίτρα ελαιόλαδου, διανέμει σε απόρους από τα προϊόντα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Πρόκειται για 4.028 φιάλες ελαιολάδου του ενός λίτρου που κατανέμεται σε δικαιούχους μέσω διάφορων φορέων. Οι 1.344 φιάλες, δόθηκαν στο δήμο Χανίων (ο όποιος θα εξυπηρετήσει επιπλέον των αναγκών του, τους πολύτεκνους του Νομού και την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου), 124 φιάλες στο Δήμο Αποκορώνου, 112 στο δήμο Κάντανου-Σελίνου, 190 στο δήμο Πλατανιά και 90 στο δήμο Κισσάμου.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Ακόμα δόθηκαν 58 φιάλες στο Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων, 96 στην Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου-Σελίνου και 2014 φιάλες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνεχίζει και θα συνεχίσει να διεκδικεί, μέσω προγραμμάτων (ΤΕΒΑ), δεκάδες τόνους προϊόντων μικρής ή μακράς διάρκειας, και το γεγονός ότι διαθέτει πλέον χώρους αποθήκευσης όπου μπορούν να φυλάσσονται αυτά τα προϊόντα θα διευκολύνει πολύ τους φορείς».

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές