Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στο Food Experience Πατάτας Νάξου 2020

Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στο Food Experience Πατάτας Νάξου 2020

Αγρότες για μία μέρα έγιναν άνθρωποι της δημοσιογραφίας, της τέχνης και του πολιτισμού που συμμετείχαν στο Food Experience Πατάτας Νάξου 2020, το οποίο διοργανώθηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το τριήμερο 28-30 Αυγούστου.

Μέσα σε ένα εύφορο πατατοχώραφο του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος οδηγούσε το τρακτέρ…

…και από πίσω «κούκιζαν», δηλαδή… έσπερναν πατατόσπορο, οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ναταλία ΔραγούμηΜέμος  ΜπεγνήςΜαρία Ανδρούτσου και Γιάννης Χατζηγεωργίου, οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Χριστίνα ΠολίτηΧρήστος Νέζος και Κώστας Τσουρός, οι σεφ που διακρίθηκαν στον απαιτητικό διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef», Δημήτρης ΜπέλλοςΜαρία Μπέη και Κατερίνα Λένη, καθώς και δημοσιογράφοι, food bloggers και travel bloggers!

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι τις ημέρες του event ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ (γνωστός παγκοσμίως ως Salt Bae), βρέθηκε στη Νάξο και επισκέφθηκε το Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. Νάξου, προκειμένου να δει από κοντά πώς παράγεται η πεντανόστιμη και ξακουστή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Μετά το τέλος του Food Experience Πατάτας Νάξου ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, δεσμεύθηκε πως το 11ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου, που αναβλήθηκε φέτος λόγω του κορονοϊού, θα γίνει του χρόνου με χιλιάδες καλεσμένους (αρκεί, βέβαια, να το επιτρέψουν οι συνθήκες…)!