Ένα δίκτυο νέων αγροτών διαφορετικό από τα άλλα!

Δραστηριοποιούνται στην Νέα Αγγλία της Β. Αμερικής

Ένα δίκτυο νέων αγροτών διαφορετικό από τα άλλα!

Συχνές, τακτικές και χωρίς καμία χρέωση είναι οι βραδινές συναντήσεις που διοργανώνει το δίκτυο νέων αγροτών της Νοτιοανατολικής Νέας Αγγλίας, στη Βόρεια Αμερική.

Οι νέοι αγρότες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επιλέγουν πρωτότυπους τρόπους για να δημιουργήσουν ένα δίκτυο, με το οποίο θα καταφέρουν να έλθουν πιο κοντά. Με τις βραδινές συναντήσεις, οι νέοι αγρότες έχουν την ευκαιρία να κάνουν εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με ζητήματα που αντιμετωπίζουν, να αποκτήσουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, αλλά και να χτίσουν ένα δίκτυο γνωριμιών με όσους δραστηριοποιούνται σε άλλους σχετικούς με τον δικό τους χώρους.

δίκτυο νέων αγροτών της Νοτιοανατολικής Νέας Αγγλίας

Αυτό που κάνει τις συναντήσεις ακόμη πιο ξεχωριστές είναι οι σχέσεις φιλίας που αναπτύσσονται ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Με κεντρικό σύνθημα «από αγρότη σε αγρότη», σε κάθε αντάμωμα, ο κάθε οικοδεσπότης παρουσιάζει την εκμετάλλευσή του, για να ακολουθήσει γεύμα με τους υπόλοιπους αγρότες. Στο πλαίσιο των συναντήσεων, πολλές φορές παίζουν παιχνίδια ή συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες.

  • Χριστίνα Καραβοκύρη