Δίνει 48 λεπτά για την πρώτη ποιότητα σκληρού σιταριού ο ΘΕΣΓΗ

Ξεκίνησε τις παραλαβές σκληρού σιταριού νέας εσοδείας ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣΓΗ, με την τιμή σε πρώτη φάση να διαμορφώνεται στα 48 λεπτά το κιλό για τη πρώτη ποιότητα (Σ1) και στα 47 λεπτά για τη δεύτερη (Σ2).

Για όσους παραγωγούς επιθυμούν να κρατήσουν την τιμή ανοιχτή, δίνεται προκαταβολή 30 λεπτών το κιλό και περιθώριο κλεισίματος μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι παραλαβές πραγματοποιούνται στους αποθηκευτικούς χώρους της Nutria Α.Ε. στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας καθημερινά από 8:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ. και οι πληρωμές κάθε Τρίτη και Παρασκευή, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η τιμολόγηση.

Οι πληρωμές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η τιμολόγηση. Όπως διευκρινίζει ο συνεταιρισμός, οποιαδήποτε μεταβολή της κλειστής τιμής θα ανακοινώνεται μέσω του site: www.thesgi.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

  • κ. Κουτσιούλη Ιωάννη, υπεύθυνο εμπορίας δημητριακών, τηλ. 6932605241
  • κ. Κανάκη Γεώργιο, υπεύθυνο παραγωγής, τηλ. 6945542477

Ο πρόεδρος του ΘΕΣγη, κύριος Παναγιώτης Καλφούντζος, ανέφερε:

«Φέτος, αναμένουμε ότι θα αυξηθούν κατά πολύ οι ποσότητες που διαχειριζόμαστε, γι’ αυτό και προχωρήσαμε στην ενοικίαση μεγάλων και σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων. Σκοπός της εμπορικής μας πολιτικής είναι να καλυφθούν μέσω της προκαταβολής οι άμεσες ανάγκες των παραγωγών- μελών και των συνεργατών μας, καθώς τα κόστη ενέργειας και εφοδίων έχουν εκτοξευθεί και οι αγρότες βρίσκονται απέναντι σε πρωτοφανείς οικονομικές και άλλες συγκυρίες. Η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε στοχεύει στην εξασφάλιση μιας δίκαιης τιμής για τους παραγωγούς σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά».