Δίνει χρόνο στη ΣΕΚΑΠ η αποδοχή της αίτησης αναστολής

Στο κόκκινο η αγωνία για τη ΣΕΚΑΠ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πολύτιμο χρόνο για την αναζήτηση λύσεων σχετικά με το μέλλον της ΣΕΚΑΠ φαίνεται ότι δίνει η απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείο της Κομοτηνής να κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής της καπνοβιομηχανίας.

Η προσωρινή αναστολή έχει ισχύ μέχρι την 17η Ιανουαρίου 2018 και έγινε δεκτή αφού το δικαστήριο εξέτασε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε η εταιρεία «για προσωρινή διαταγή άμεσης άρσης των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης» εις βάρος της.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Όπως είναι γνωστό, τα αναγκαστικά μέτρα προέκυψαν από το πρόστιμο των 38 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις του 2009, προτού δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης αποκτήσει τον έλεγχο της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών, «εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας της εταιρείας». Επιπλέον, στο πλαίσιο των πρώτων ενεργειών του για την έναρξη της διαδικασίας, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης τον ορισμό του Σταύρου-Κωνσταντίνου Παπασπύρου ως νέου γενικού διευθυντή της ΣΕΚΑΠ.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress