Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη

-Διαφήμιση-

Στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης «Technopolis ICT park» στις 18 Μαρτίου και ώρα 5.30 μ.μ. τέσσερις καταξιωμένοι ομιλητές μεταφέρουν γνώση και εμπειρία από Silicon Valley, το  MIT και την startup community. Παράλληλα σε 2ωρο σεμινάριο αναλύεται το «Business Model Canvas, εφαρμογή του σε startups».

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνετε με αφορμή τις δυο νέες θερμοκοιτίδες που ξεκινούν οι Δήμοι Θερμαϊκού και Λαγκαδά, έχει θέμα: «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι: Αναστάσιος Τζήκας Πρόεδρος του Technopolis ICT Business Park και ο Ιωάννης Καραγιάννης, Δήμαρχος Λαγκαδά. Η είσοδος ελεύθερη.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν οι κύριοι:

  • Tom Katsioulas, Technology Executive | Business & Marketing Leader who Delivers Rapid Growth

«Silicon Valley Startups: Επιτυχίες, Αποτυχίες και Διδάγματα»

  • Δημήτρης Κουρτέσης, Technology entrepreneur | Startup Coach, OK!Thess

«Διασχίζοντας το χάσμα. Γιατί 8 στις 10 startups δεν επιβιώνουν. Θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό; Ο ρόλος του οικοσυστήματος μας…»

  • ΓιώργοςΜπουζιάνας, CTO at Fieldscale, Computational Electromagnetics Engineer, PhD

«Fieldscale: Δημιουργώντας μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας»

  • Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Βραβευμένος με ΕΑΑ ειδικός εταιρικής καινοτομίας και έρευνας Ιδρυτής της Curious, Inc.

«Πως να αντισταθείτε στην κουλτούρα της Faux καινοτομίας: Tι είναι αυτό που γνωρίζουν οι πραγματικοί πρωτοπόροι και που οι άλλοι δεν θα μάθουν ποτέ. …»

  • Παράλληλα με το συνέδριο στις 15.30 – 17.30  θα παρουσιαστεί από τον κ. Γιώργο Κόκκα η μεθοδολογία Business Model Canvas ως εργαλείο ανάλυσης και σχεδιασμού startups. Στη δίωρη αυτή παρουσίαση ο κ. Κόκκας θα αναλύσει τα βήματα και τον τρόπο εφαρμογής της μεθοδολογίας.

Η δράση είναι μέρος του έργου « Increase innovative Business  in  Sea, Environment  & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο ‘IBiSEAit’, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερεις φορείς από την Ελλάδα και δύο από την Βόρεια Μακεδονία.

Το έργο  συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009, το δε συνέδριο διοργανώνεται από το TECHNOPOLIS ICT BUSINESS PARK, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 17:00, στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» στις εγκαταστάσεις του  Technopolis ICT Business Park.

Πρόγραμμα https://bit.ly/2XMfY3N

Συμμετοχές https://367.tellody.com/CampaignCloud/optin/optin.htm#76