Δυναμικό παρών στη ΔΕΘ από τη ΣΕΚΑΠ

Δυναμικό παρών στη ΔΕΘ από τη ΣΕΚΑΠ

Mετά από αρκετά χρόνια απουσίας από σημαντικά γεγονότα, η ιστορική καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ επιλέγει τη φετινή 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έκθεση διαχρονικό σύμβολο και σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα, για να συμβολίσει την ολική επαναφορά της στο διεθνές στερέωμα της καπνικής βιομηχανίας.

Έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα που στήθηκαν στο χώρο της έκθεσης και λειτουργούν και ως σημεία πώλησης, θα εξακολουθήσει να δίνει το παρόνπλήθος πολιτών. Η μοναδική βιομηχανία καπνικών προϊόντων που βρίσκεται στην έκθεση, αναδεικνύει την ιστορική της πορεία και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα προϊόντα της. Στο ένα περίπτερο, γνωρίζουν την ΣΕΚΑΠ από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης και προβάλλει την ιστορία της εταιρείας, τα προϊόντα-σταθμός της, καθώς, επίσης, δίνει και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη και το άνοιγμά της σε αγορές του εξωτερικού.

Ο δεύτερος χώρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στο νέο προϊόν της ΣΕΚΑΠ, το Cooper Jack, το οποίο ξεχωρίζει για το καινοτόμο design και την συνολικά ανανεωμένη του εικόνα. Το περίπτερο ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του, τα έντονα χρώματά του σε όλες τις επιφάνειες, καθώς και τον ιδιαίτερο φωτισμό του. Παράλληλα, το Cooper Jack συστήνει στο κοινό τον χαρακτήρα “Jack” και τη φιλοσοφία του μέσα από το ειδικό οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται.