Έδεσσα: Λάδι μοριακής κουζίνας σε διάφορες γεύσεις για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

12/09/2024
42'' διάβασμα
edessa-ladi-moriakis-kouzinas-se-diafores-gefseis-gia-ekleptysmenous-ouraniskous-331814

Στην Έδεσσα, το λάδι για μοριακή κουζίνα σε διάφορες γεύσεις, έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα αρωματικό ελαιόλαδο, με εκχύλισμα μαντζουράνας και δενδρολίβανου, αλλά και φρέσκο βασιλικό, θυμάρι και λεμόνι, που απευθύνεται σε εκπλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννα Διαμαντή , ελαιοπαραγωγό, ο εμπλουτισμός του γίνεται απευθείας από το νωπό φυτό με φυσική διαδικασία εκχύλισης.

Το προϊόν δεν χάνει τη γεύση και το άρωμά του, αναβαθμίζει το πιάτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως άρτυμα και εξάγεται και στο εξωτερικό.

 

Πηγή: ertnews

ΓΡΑΦΕΙ: