Εξώδικο του προέδρου της ΕΑΣ Κιάτου κατά ΠΟΓΕΔΥ

Εξώδικο του προέδρου της ΕΑΣ Κιάτου κατά ΠΟΓΕΔY

Με διάψευση και εξώδικη διαμαρτυρία απάντησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου, Κώστας Παπαβασιλείου στις καταγγελίες της ΠΟΓΕΔΥ για βιαιοπραγίες εναντίον υπαλλήλου. 

Στο σχετικό έγγραφο ο κ. Παπαβασιλείου ζητάει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων να εκδώσει νέα ανακοίνωση όπου θα αποκαθίσταται η αλήθεια και θα ανακαλούνται τα όσα ψευδή, όπως σημειώνει, καταγγέλλονταν ανώνυμα στην προηγούμενη.

«Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, σας πληροφορώ κύριοι συνδικαλιστές, ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που κάνατε ό,τι θέλετε και ασκούσατε διοίκηση και οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν πολύ καλή γνώση κατά πόσον κάνατε τη δουλειά σας», αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας έχει ως εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση ενημερώθηκα, ότι με δυσφημίζετε, με συκοφαντείτε και προσβάλλετε την προσωπικότητά μου, καθότι στο από 16.6.2016 ανυπόγραφο Δελτίο Τύπου – Καταγγελία σας αναφέρετε, ότι δήθεν βιαιοπράγησα κατά συναδέλφου σας με σκοπό να τον αναγκάσω δήθεν, να μην κάνει σωστά τη δουλειά του και συγκεκριμένα γράφετε «τόσο ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου που βιαιοπράγησε εναντίον του Συναδέλφου μας … θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου, διότι βιαιοπράγησαν και απείλησαν για να φοβίσουν του Συναδέλφους μας, να μην κάνουν σωστά την δουλειά τους και να μην ασκήσουν τα καθήκοντά τους».

Τα ως άνω γράφετε, ενώ γνωρίζετε ότι είναι αναληθή και με προφανή σκοπό να βλάψετε την τιμή και την υπόληψή μου, ως προσώπου και ως προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. και συνεχίζετε λέγοντας ότι «Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι Θεσμικοί Φορείς, (Υπουργός, Περιφερειάρχες, Εισαγγελείς κ.λ.π.), οι οποίοι θα προχωρήσουν στις ενέργειες που προβλέπουν οι Νόμοι και παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας οι οποίοι προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες», παριστάνοντας έτσι ότι ασκείτε έλεγχο και εξουσία στα ως άνω πρόσωπα, καθότι χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για το περιστατικό στο οποίο αναφέρεστε, αποφαίνεστε ότι θα υποστώ τις συνέπειες του Νόμου.

Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, σας πληροφορώ κύριοι συνδικαλιστές, ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που κάνατε ό,τι θέλετε και ασκούσατε διοίκηση και οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν πολύ καλή γνώση κατά πόσον κάνατε τη δουλειά σας.

Επειδή έχετε συμβάλει τα μέγιστα, αναίτια και χωρίς κανέναν λόγο στη διαπόμπευσή μου και στον κλονισμό της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου στο πρόσωπό μου.

Επειδή αποστείλατε το δελτίο τύπου σας στον πανελλήνιο τύπο και σε όλα τα έντυπα που αφορούν και ασχολούνται με τους αγρότες.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου διακαιώματός μου ιδίως για την άσκηση αστικών αξιώσεων και υποβολή εγκλήσεως

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Να εκδώσετε μέσα σε πέντε ημέρες νέο – ενυπόγραφο αυτή τη φορά – δελτίο τύπου το οποίο θα λέει τα εξής «Στο από 16.6.2016 Δελτίο Τύπου – Καταγγελία μας χρησιμοποιήσαμε αναληθής, προσβλητικούς και αναπόδεικτους ισχυρισμούς κατά του Προέδρου της Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. Ανακαλούμε τους ισχυρισμούς αυτούς, ζητούμε συγνώμη και δηλώνουμε, ότι στο μέλλον θα απέχουμε από προσβολές εναντίον του»

Το παραπάνω δε δελτίο τύπου να το αποστείλετε σε όλα τα έντυπα και μέσα ενημέρωσης που αποστείλατε το από 16.6.2016 δελτίο τύπου σας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς που απευθύνεται αντιγράφοντας την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συνταχθεί.

Κιάτο, 17 Ιουλίου 2016»