Έξωση από την ΑΒ ΒΑΣΙΛOΠΟΥΛΟΣ σε προϊόντα της La Farm

Στην απόσυρση προϊόντων της τυροκομικής εταιρείας La Farm το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο της φέτας προχωράει η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του euro2day.gr, η αλυσίδα έχει αποστείλει σχετική επιστολή στα συνεργαζόμενα καταστήματα ΑΒ Food, Shop & Go και Shop & Go Shell ενώ σε ό,τι αφορά τα καταστήματα ΑΒ η ανάκληση γίνεται κεντρικά. 

Η επιστολή που επικαλείται το euro2day.gr, φέρει ημερομηνία 17 Νοεμβρίου και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας ενημερώνουμε ότι είναι απαραίτητο άμεσα να διενεργηθεί ανάκληση τεσσάρων κωδικών, λόγω εντοπισμού ποιοτικού προβλήματος».

Η ανάκληση αφορά τους κωδικούς: Φέτα ΠΟΠ Πίνδου δοχείο, ΑΒ Φέτα ΠΟΠ Πίνδου σε άλμη 400 γρμ., Βιολογική Φέτα Πίνδος σε άλμη 400 γρμ. και Φέτα ΠΟΠ Πίνδος Βαρελίσια σε άλμη 400 γρμ.

Τα προϊόντα, μετά την απομάκρυνσή τους από τον χώρο πώλησης και τους αποθηκευτικούς χώρους, όπως αναφέρεται στην επιστολή, θα πρέπει να τοποθετηθούν στον χώρο δεσμευμένων προϊόντων με σήμανση: «Δεσμευμένα Είδη – Προς Επιστροφή» και να καταχωρηθούν τα τεμάχια που θα αποσυρθούν στο σύστημα επιστροφών με την παρατήρηση «Μαζική Επιστροφή/Ανάκληση». Στις μαζικές επιστροφές, αναφέρεται στο σημείωμα, θα πρέπει να αποστέλλονται μόνο τα είδη που αναγράφονται στο έντυπο και όχι άλλα προϊόντα παρόμοια της ίδιας ή άλλης εταιρείας.

Με πληροφορίες από euro2day.gr