Κέρδισε το στοίχημα η διήμερη έκθεση των Μικρών Οινοποιών (φώτο, video)

smoe-ekthesi-2019
-Διαφήμιση-
Έναν χρόνο μετά την ίδρυσή του, ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) συνεχίζει να δηλώνει με πράξεις πως… ήρθε για να μείνει. Η διήμερη έκθεση (7-8 Απριλίου) στην Αθήνα με τη συμμετοχή των μελών του που κέρδισε τους επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου και μη, αποδεικνύει του λόγου του αληθές. 

«Το να μαζευτούμε όλοι μαζί και να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας, τόσο σαν Σύνδεσμος όσο και σαν οινοπαραγωγοί ο καθένας ξεχωριστά, ήταν μία ευκαιρία που δεν επιτρέψαμε να περάσει ανεκμετάλλευτη», τόνισε στην «ΥΧ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θάνος Ντούγκος. «Το ότι το εγχείρημα πέτυχε βάζει κάτι καινούργιο στον χάρτη, δίνει ένα μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην οντότητα που λέγεται ΣΜΟΕ», συνέχισε.

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση που ζητάει εισιτήριο και από τους επαγγελματίες επισκέπτες, καθώς είναι «θέμα σεβασμού. Κάποιος που έχει μάθει να μπαίνει τζάμπα στις εκθέσεις δεν σέβεται αυτό που έχουν να επιδείξουν. Ζητάμε τη στήριξη από όλους, και σε αντάλλαγμα προσφέρουμε σε όλους τους καρπούς του μόχθου μας», τόνισε ο κ. Ντούγκος, εξηγώντας ότι η έκθεση στην οποία είχαν περίπτερο και τα 44 μέλη, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των οίνων τους, ήταν αυτοχρηματοδοτούμενη.

-Διαφήμιση-