Ελληνικές συμμετοχές εντυπωσίασαν στην έκθεση Cibus Parma 2018 στην Ιταλία

Ελληνικές συμμετοχές εντυπωσίασαν στην έκθεση Cibus Parma 2018 στην Ιταλία
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται στην Ιταλία, διεξήχθη από τις 07 έως τις 11 Μαΐου 2018, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του ιταλικού επιχειρηματικού κόσμου, και όχι μόνο.

Η διεθνής έκθεση Cibus, διοργανώθηκε φέτος για 19η φορά στην πόλη της Πάρμα, πρωτεύουσα της ιταλικής γαστρονομίας, έχοντας καταφέρει με το πέρασμα των χρόνων να αποκτήσει τεράστια δυναμική και να εδραιωθεί ως το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός που αφορά την ιταλική αγορά τροφίμων. Στη φετινή διοργάνωση περισσότεροι από 3.100 εκθέτες, εκπροσώπησαν όλους τους κλάδους των τροφίμων και των ποτών, παρουσιάζοντας 1.300 νέα προϊόντα.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 80.000 (20% εξ αυτών διεθνείς επισκέπτες), ενώ οι top-buyers ανήλθαν σε 2.500! Στη φετινή διοργάνωση τέλος δημιουργήθηκε και για 1η φορά η “Cibus Innovation Corner” όπου εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες περισσότερα από 100 καινοτόμα προϊόντα.

Από ένα τόσο σημαντικό εμπορικό γεγονός, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ελληνικό στοιχείο, καθ’ ότι η Ιταλία αποτελεί παραδοσιακό εμπορικό εταίρο της χώρας μας, με διαχρονική προτίμηση στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Οι Έλληνες συμμετέχοντες άδραξαν την ευκαιρία, παρουσιάζοντας ένας εξαιρετικό δείγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας στους Ιταλούς & διεθνείς αγοραστές, που παρευρέθηκαν στο Hall 8, στο χώρο του συλλογικού περιπτέρου, αλλά και στο Hall 2 των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Αναλυτικότερα οι εταιρείες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας, ήταν οι εξής:

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΕ • ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ • ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΕ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΕ – FRESCADO • Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕ

Σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ελληνικής συμμετοχής ήταν φυσικά και η Promo Solution, εξασφαλίζοντας για τους Έλληνες εκθέτες, περίπτερα σε προνομιακά σημεία της έκθεσης, τα οποία ξεχώρισαν για την καλαισθησία και το design τους.

Όλοι οι εκθέτες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους καθώς και από τις πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν. Μάλιστα η πλειοψηφία αυτών, ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη διοργάνωση του 2020, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν και στη διεθνή έκθεση Sial Paris που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, την περίοδο 21 – 25 Οκτωβρίου 2018, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών που θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως για το 2018.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress