Επίσκεψη Τσίπρα στην εταιρία «ΑΡΚΑΦΡΟΖ ΑΕ»

Επίσκεψη Τσίπρα στην εταιρία «ΑΡΚΑΦΡΟΖ ΑΕ»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας «ΑΡΚΑΦΡΟΖ ΑΕ», η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και τροφίμων, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο του Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Πελοπόννησο.

Κατά την επίσκεψή του στη βιομηχανική ζώνη της Τρίπολης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της οικογενειακής επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο χώρο του τροφίμου από το 1969, και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της. 

-Διαφήμιση-

Επεσήμανε τη σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πως η εταιρία διακινεί τα πιστοποιημένα προϊόντα της, κυρίως μήλα και ρόδια, απευθείας σε μεγάλες αλυσίδες της Ευρώπης και της Ασίας. Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki