Αυτό το άρθρο είναι 96 μηνών

Επιχειρηματική αποστολή του ΥπΑΑΤ και του ΕΒΕΑ στο Τελ Αβίβ, 21- 23/9

20/07/2016
1' διάβασμα
epicheirimatiki-apostoli-tou-ypaat-kai-tou-evea-sto-tel-aviv-21-23-9-42874

Κλαδική επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Aβίβ στον τομέα των τροφίμων και ποτών, κατά το χρονικό διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου 2016, διοργανώνουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το αντίστοιχο επιμελητήριο του Τελ Aβίβ, “Federation of Israeli Chambers of Commerce” και το Γραφείο Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στο Τελ Aβίβ.

Σημειώνεται ότι η επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιείται μετά την Υπογραφή της Κοινής Διακήρυξης Συνεργασίας στον αγροδιατροφικό τομέα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκου Μπόλαρη, και του ισραηλινού υπουργού Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Uri Ariel, την 9η Ιουνίου 2016 στο Τελ Αβίβ.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι: αυγά, κρέατα (αιγοπρόβειο & μοσχαρίσιο) και κρεατοσκευάσματα αυτών, παγωτά, φρούτα, λαχανικά, ελιές, λάδι, κρασί, νερό, καθώς και οι κλάδοι ιχθυοκαλλιέργειας και μικροζυθοποιίας.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα προκαθορισμένων συναντήσεων στις 22 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πιθανής συνεργασίας με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους.

Η δαπάνη του ταξιδιού και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και ανέρχεται περίπου στο ποσό των 800 ευρώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, στα τηλ. 210 3382342-466, στo email:[email protected].

ΓΡΑΦΕΙ: