Η EURIMAC στην οδό της ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Η EURIMAC στην οδό της ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Στην εποχή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης εισέρχεται η εταιρεία ζυμαρικών EURIMAC με έδρα το Κιλκίς. Η επιχείρηση του κλάδου των τροφίμων συνδέθηκε στο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης της εταιρείας [email protected] (μέλος του ομίλου Entersoft), για την αυτοματοποίηση της αποστολής και καταχώρισης των τιμολογίων της στα συστήματα των αλυσίδων Super Market που εξυπηρετεί, χωρίς καθυστερήσεις, λάθη ή χειροκίνητες διαδικασίες. Συγκεκριμένα η εταιρεία εφάρμοσε τη λύση [email protected] e-Invoicing EDI, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης χωρίς απαιτήσεις προσαρμογής στα υπάρχοντα συστήματα και τις υποδομές του οργανισμού και με δυνατότητες διαρκούς επέκτασης στο πελατολόγιό της χωρίς επιπλέον κόστος.

H ΕURIMAC με έδρα το Κιλκίς είναι η joint venture εταιρεία, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της γνωστής ελληνικής εταιρείας ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ ΑΕ και της EURICOM S.p.a., ιταλικού ομίλου βιομηχανιών σε ζυμαρικά, άλευρα και ρύζια.

Με καινοτομική δράση από το 1939 και εστίαση στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, η EURIMAC έχει πραγματοποιήσει σημαντικότατες επενδύσεις για την κατασκευή ενός εργοστασίου ζυμαρικών τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας.

Στόχος της συνεργασίας με τη [email protected], όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η υποστήριξη των εμπορικών σχέσεων της Eurimac με τις αλυσίδες Super Market που εξυπηρετεί, μέσα από ένα ασφαλές digital περιβάλλον ανταλλαγής δεδομένων, που εξασφαλίζει ταχύτερη συνεργασία και αυξημένη ορατότητα με πολλαπλασιαστικά οφέλη.

«Για την Eurimac η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών που ως στόχο έχουν την διαρκή βελτίωση των λειτουργιών της, είναι υψίστης σημασίας. Η [email protected] μας υποστηρίζει στην ταχύτερη διασύνδεση με το εμπορικό μας οικοσύστημα και στον περιορισμό των σφαλμάτων καταχώρισης τιμολογίων, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο τιμολόγησης τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας» σημειώνει εκ μέρους της EURIMAC ο κ. Παντελής Κωνσταντινίδης.