Κορυφαίες αποδόσεις πέτυχαν παραγωγοί με προϊόντα της ΕΥΡΩΦΑΡΜ

Συνεργασία της ΕΥΡΩΦΑΡΜ με τον Ιταλικό οίκο ILSA
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Ολοκληρωμένες λύσεις στην πρωτογενή παραγωγή παρέχει από το 1993 η ΕΥΡΩΦΑΡΜ καλύπτοντας όλες τις καλλιεργητικές ανάγκες από τη σπορά μέχρι τη λίπανση και τη φυτοπροστασία.

Όπως επισημαίνεται, με υψηλή ποιότητα προϊόντων και άριστη τεχνογνωσία από εξειδικευμένους γεωπόνους, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ αποτελεί σήμερα εγγύηση για τον Έλληνα γεωργό και κτηνοτρόφο.

Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και με ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε στους παραγωγούς καλλιεργητικές λύσεις υψηλών αποδόσεων.

Επιπλέον, μέσω της θυγατρικής Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών (ΕΛ.ΒΙ.Ζ.) προωθούμε πρωτοπόρες καλλιέργειες και αναβαθμίζουμε την ποιότητα των ζωοτροφών, εξασφαλίζοντας την απορρόφηση της παραγωγής.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στο καλαμπόκι

eurofarm-kalampoki

Ειδικά στο καλαμπόκι, τα προϊόντα του πολυεθνικού κολοσσού MAΪSADOUR που αντιπροσωπεύει η ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην ελληνική αγορά, αποτελούν σήμερα εγγύηση υψηλών αποδόσεων!

Στα Τρικάλα, δεκάδες ήταν οι παραγωγοί που εμπιστεύτηκαν τα υβρίδια της MAΪSADOUR και δικαιώθηκαν απόλυτα για την επιλογή τους, παίρνοντας 1.800 κιλά/στρέμμα με 14% υγρασία.

Ελληνικό Λούπινο

Παράλληλα η ΕΥΡΩΦΑΡΜ σε συνεργασία με την ΕΛ.ΒΙ.Ζ. προωθεί την καλλιέργεια Λούπινου με συμβολαιακή γεωργία. Το Λούπινο, ψυχανθές του γένους Lupinus, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, είναι πολύ καλή πηγή λιπών, κυτταρινών μακροστοιχείων, βιταμινών και αποτελεί μια πολύ θρεπτική ζωοτροφή για τα μηρυκαστικά.

Φθινοπωρινή σπορά

Τέλος, ειδικά για την φθινοπωρινή περίοδο, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ προτείνει τη σπορά χορτοδοτικών καλλιεργειών υψηλών αποδόσεων όπως: Λιόλιο, Αλεξανδρινό Τριφύλλι, Μείγμα Λειμωνίων, Βίκο και φυσικά το κορυφαίο υβρίδιο Τριτικάλε Hytprime.

Επικοινωνήστε σήμερα με την ΕΥΡΩΦΑΡΜ (23330 25075) για να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών.

-Διαφήμιση-