Κυλινδρόμυλοι: Ποιότητα και τιμές σιτηρών στο επίκεντρο της συνάντησης Μπόλαρη-παραγωγών

Κυλινδρόμυλοι: Ποιότητα και τιμές σιτηρών στο επίκεντρο της συνάντησης Μπόλαρη - σιτηροπαραγωγών

Τους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής επισκέφτηκε την Παρασκευή 29/7 ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης.

Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος των Κυλινδρόμυλων, συζήτησε με τους σιτοπαραγωγούς, με εργαζόμενους της επιχείρησης και με τον πρόεδρο των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής, Ευστράτιο Ευγενίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη φετινή συγκυρία που καθηλώνει τις τιμές των σιτηρών, και ο Μ. Μπόλαρης τόνισε την ανάγκη σύναψης συνεργειών μεταξύ του υπουργείου, των Ομάδων Παραγωγών και των παραγωγών καθώς και της μεταποίησης του κλάδου της αγροδιατροφής. Επίσης συζητήθηκε η αγροτική πολιτική στο κλάδο των σιτηρών, και το θέμα της ποιότητας των προϊόντων τόσο στο επίπεδο του πρωτογενούς τομέα, όσο και στο επίπεδο της μεταποίησης, την συνδυαστική πρόκληση καινοτομίας, πιστοποίησης, επωνυμίας και εξωστρέφειας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, η εταιρεία παρουσίασε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της, τους ποιοτικούς ελέγχους σ΄ όλη την κλίμακα της μεταποίησης, τη συνεργασία με τους παραγωγούς, την εκπαίδευση των συνεργατών αρτοποιών – ζαχαροπλαστών, την εξαγωγική πολιτική της εταιρείας, την υλοποίηση καινοτόμων πρωτοβουλιών σε προϊόντα και συσκευασίες.