Μαρώνεια: Ο «Κίκων» καλπάζει στον μύθο του

elaiolado-maroneia
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του συσκευαστηρίου του, ο Ελαιοκομικός Συνεταιρισμός Μαρώνειας εγκαινίασε τη νέα του κομψή ετικέτα «Κίκων», η οποία βρίσκεται ήδη σε ράφια.

Στην premium συσκευασία εμπεριέχεται λάδι υπερπρώιμης συγκομιδής με χαρακτηριστικά ultra premium extra virgin oil, με οξύτητα 0,3 κατά μέγιστο.

-Διαφήμιση-

Η συσκευασία προστατεύεται από κιβώτιο κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς. «Ετοιμάζουμε τις γυάλινες συσκευασίες των 250, 500, 750 ml για τις εξαγωγές.

Στην premium συσκευασία εμπεριέχεται λάδι υπέρ-πρώιμης συγκομιδής με χαρακτηριστικά ultra premium extra virgin oil με οξύτητα 0.3 κατά μέγιστο. Η συγκεκριμένη συσκευασία προστατεύεται από κιβώτιο φτιαγμένο από ξύλο οξιάς. Από τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και ανυπέρβλητης γεύσης προκύπτει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Η συγκεκριμένη συσκευασία προστατεύεται από κιβώτιο φτιαγμένο από ξύλο οξιάς.

Η Σουηδία ζήτησε συσκευασία 750 ml σε τενεκεδάκι», εξηγεί ο Παναγιώτης Μαργαρίτης, μέλος του συνεταιρισμού, προσθέτοντας ότι εξάγουν και στη Γερμανία, ενώ πραγματοποιούν επαφές με την Ουκρανία.

Ο συνεταιρισμός έχει δειγματίσει σε Ιαπωνία, Καναδά και Ρωσία και περιμένει τα αποτελέσματα.

Το μαρωνείτικο ελαιόλαδο οφείλει την ξεχωριστή γεύση του στην ποικιλία που ανήκει, στην κατηγορία ισχυρού φρουτώδους, αναδεικνύοντας πλούσια αρώματα.

Αντίπαλος των ελαιοπαραγωγών της χώρας των Κικόνων είναι φέτος η λειψυδρία, παρά τους καλούς οιωνούς στο ξεκίνημα. 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki