Μόνιμη μείωση τιμών σε 100 βιολογικά προϊόντα ανακοίνωσε η Lidl Ελβετίας

Με χαμηλότερες τιμές διαθέτει πλέον 100 βιολογικά προϊόντα η Lidl Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένων και βασικών ειδών διατροφής, όπως το γάλα, το ψωμί, το κρέας και τα φρούτα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση τιμής στην κατηγορία στην οποία προχωρά η αλυσίδα στην Ελβετία και αφορά το 1/3 περίπου από ένα σύνολο 350 βιολογικών προϊόντων που διατίθενται μόνιμα στους καταναλωτές, όπως σημειώνεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κίνηση αυτή έρχεται ουσιαστικά ως ανταποδοτικότητα προς τους καταναλωτές, μετά το ρεκόρ που πέτυχε στον κύκλο εργασιών της το 2023, χάρη στα βιολογικά. Την τελευταία χρονιά, ο κύκλος εργασιών των βιολογικών προϊόντων της αλυσίδας αυξήθηκε περισσότερο από 100% σε σύγκριση με το –προ πανδημίας– 2019.

Η ενέργεια αφορά τη διάθεση 100 βιολογικών προϊόντων, μεταξύ των οποίων και βασικά είδη διατροφής, με μόνιμη μείωση 9%. Τα προϊόντα του λιανοπωλητή στην κατηγορία είναι ήδη τα πιο προσιτά, όπως προκύπτει από σύγκριση τιμών που πραγματοποίησαν τα περιοδικά καταναλωτών K-Tipp και Beobachter, ωστόσο με τη νέα έκπτωση επιδιώκει να συνεχίσει τη μείωση τιμών.