Αυτό το άρθρο είναι 13 μηνών

Σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία – ECO SAFETY PACK – το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

08.06.2023
3' διάβασμα
se-nea-protoporiaki-syskevasia-eco-safety-pack-to-kotopoulo-eleftheris-voskis-pindos-294308

 Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ πρωτοπορεί και πάλι επιλέγοντας εμπράκτως να δείχνει σεβασμό τόσο στον καταναλωτή όσο και στο περιβάλλον, διατηρώντας ισορροπία στη γεύση, την ασφάλεια και την προστασία του κοτόπουλου.

Η ΠΙΝΔΟΣ καινοτομεί με τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία Eco Safety Pack. Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής επαναλανσάρεται σε υψηλής προστασίας συσκευασία,  100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη. Πρόκειται για μια συσκευασία, η οποία πρώτη φορά εμφανίζεται και χρησιμοποιείται  στην Ελλάδα, σε προϊόντα κοτόπουλου. Το κοτόπουλο συσκευάζεται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), για ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα και ασφάλεια του προϊόντος, γεγονός που οφείλεται στις σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η τεχνολογία της πτηνοτροφίας.

Κάθε κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ μεγαλώνει σε μικρές φάρμες σε υψόμετρο πάνω από 700 μ. στον ορεινό όγκο της Πίνδου στο Νομό Ιωαννίνων και  ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής με τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο φυσικό ορεινό και καθαρό από αστικούς ρύπους περιβάλλον, στοχεύοντας στην αυθεντική και ξεχωριστή νοστιμιά του. Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, προέρχεται από φυλή βραδείας ανάπτυξης (τουλάχιστον 2 μήνες εκτροφής) και  τρέφεται με 100% πιστοποιημένη φυτική διατροφή, εκ της οποίας το 65% είναι καλαμπόκι, προσδίδοντάς του το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, πριν και μετά το μαγείρεμα.

Και όλη αυτή η νοστιμιά, η γεύση και η υψηλή διατροφική του αξία (υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βιολογικής αξίας) του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, περικλείεται σε μια νέα πρωτοποριακή συσκευασία, η οποία φροντίζει για την άριστη ποιότητα και έξτρα ασφάλεια του προϊόντος, και κατ’ επέκταση την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει το περιβάλλον. Γιατί στόχος μας είναι να λειτουργούμε σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου, τον τόπο παραγωγής των προϊόντων μας, επενδύοντας διαρκώς σε δράσεις που μειώνουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, τόσο καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζοντας  ένα βραβευμένο πρότυπο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, όσο και στις συσκευασίες των προϊόντων μας, οι οποίες στοχεύουμε να είναι φιλικές ως προς το περιβάλλον.

Η ΠΙΝΔΟΣ , αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τις αγοράς είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχει ενσωματώσει όλες τις σύγχρονες διαδικασίες της ανακύκλωσης και η πρώτη εταιρία στον κλάδο της που χρησιμοποίησε συσκευασίες από 30% ανακυκλωμένο υλικό – Rpet, στη σειρά των έτοιμων ψημένων προϊόντων της.

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών φέρνει τη νέα συσκευασία – ECO SAFETY PACK – μειώνοντας δραστικά τη χρήση του πλαστικού στις συσκευασίες των προϊόντων του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, παραμένοντας σταθερός στο πλάνο της στρατηγικής ανάπτυξης, προσφέροντας διαρκώς προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ασφάλειας και ποιότητας, αλλά ταυτόχρονα επενδύοντας στην αειφορία και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΓΡΑΦΕΙ: