Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Damavand A.E.

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

H εταιρεία Damavand A.E., ανακοινώνει αλλαγές στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαΐου,  σύμφωνα με το άρθρο 17 του καταστατικού, έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Νικόλαου Αλιπράντη και Κυριάκου Ριρή.

Ταυτόχρονα, σε αντικατάσταση των απερχομένων μελών, εξέλεξε νέα μέλη τους κ. κ. Δημήτριο Τακά και Δημήτριο Πλουμή. Τα δυο νέα μέλη έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο σε ανώτατες θέσεις και θα έχουν ουσιαστική συνεισφορά στην διοίκηση της εταιρείας πλαισιώνοντας τα διοικητικά της στελέχη. Συγκεκριμένα ο κ. Τακάς, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος (μη Εκτελεστικός) του  Διοικητικού Συμβουλίου έχει χρηματίσει Πρόεδρος και   Διευθύνων Σύμβουλος σε μια σειρά μεγάλων εταιρειών τροφίμων. Ο κ. Πλουμής, επίσης, έχει πολυετή υπηρεσία στην διοίκηση εταιρειών και εργοστασίων τροφίμων (ζυθοποιείας, κονσερβοποιείας, κατάψυξης κτλ.).

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι μέτοχοι της εταιρείας ευχαρίστησαν  τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Κυριάκο Ριρή για την πολύτιμη συνεισφορά του την τελευταία διετία, καθώς και τον κ. Νίκο Αλιπράντη για τις υπηρεσίες του.  Επίσης, εύχεται στα νέα μέλη καλή επιτυχία στο έργο τους.

Η Σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Δημήτριος Τακάς           Πρόεδρος (μη εκτελεστικός)

Ιωάννης Ψυντρίδης,      Αντιπρόεδρος

Χριστίνα Καραχάλιου     Διευθύνουσα Σύμβουλος

Δημήτριος Πλουμής       Μέλος

Ιωάννης Καλαντζής       Μέλος

Νικόλαος Κούλης           Μέλος

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress