Νέο T7.340 HD με PLM Intelligence: Περισσότερη ισχύς, περισσότερη ευφυΐα

Η New Holland Agriculture παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο-ναυαρχίδα της σειράς τρακτέρ T7 HD, ανεβάζοντας τη δύναμη της γκάμας σε άλλο επίπεδο, με την προσθήκη του T7.340 HD με PLM Intelligence. Το νέο τρακτέρ των 340hp (max) κληρονομεί το στυλ και τα βασικά χαρακτηριστικά από τα ήδη καθιερωμένα μοντέλα τρακτέρ των 288hp και 313hp.

Αγρότες και εργολάβοι αναζητούν όλο και περισσότερη ισχύ από τρακτέρ κατασκευασμένα σε συμπαγή σχεδιασμό, για να παρέχουν υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, βελτιωμένη ευελιξία και μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου. To νέο T7.340 HD προσφέρει το πακέτο ισχύος, διαστάσεων και ευφυΐας που αναζητούν οι πελάτες.

To T7.340 HD εξοπλίζεται με τον κινητήρα FPT Industrial ECOBlue™ HI-eSCR 2 Stage V NEF με μέγιστη ροπή 1.353 Nm και μέγιστη ισχύ 340 ίππων υπό όλες τις συνθήκες, για να προσφέρει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για απαιτητικές εφαρμογές PTO. Με τα 630 λίτρα χωρητικότητας καυσίμου, το T7.340 HD έχει το μεγαλύτερο δοχείο καυσίμου σε αυτή την κατηγορία, για περισσότερο χρόνο εργασίας μεταξύ των γεμισμάτων.

Το κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης AutoCommand 40km/hr της New Holland επωφελείται από τις αναβαθμίσεις των σασμάν, συμπεριλαμβανομένων μιας υδροηλεκτρικής μονάδας μεγαλύτερης ισχύος και νέων γραναζιών, καθώς και ενός πίσω διαφορικού υψηλότερων δυνατοτήτων, συμβάλλοντας στην παροχή μεγαλύτερης ελκτικής ικανότητας.

Το T7.340 HD προσφέρει υψηλότερα επίπεδα συνδεσιμότητας στη σειρά T7 HD. Ενσωματώνει το Tractor Implement Management, το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά πληροφοριών από και προς ένα συνδεδεμένο συμβατό παρελκόμενο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, παρέχοντας έναν βαθμό ελέγχου του τρακτέρ, για παράδειγμα, μεταβάλλοντας αυτόματα την ταχύτητα προς τα εμπρός ανάλογα με την πυκνότητα υλικού στη σειρά κατά τη δεματοποίηση.

Η στάνταρ οθόνη αφής IntelliView™ 12 συμβατή με ISOBUS κρατά τον χειριστή πλήρως ενημερωμένο και απλοποιεί τη διαχείριση τρακτέρ και εργαλείων.

Μια προαιρετική δεύτερη οθόνη IntelliView™ 12 επιτρέπει περαιτέρω προσαρμογή και ευκρίνεια. Το σύστημα IntelliTurn και το Headland Turn™ Sequencer II παρέχουν μια αυτοματοποιημένη αναστροφή στο κεφαλάρι, στο τιμόνι και στη λειτουργία του εργαλείου, που ενεργοποιείται από το σήμα GPS στο κεφαλάρι.

Τα χαρακτηριστικά της καμπίνας περιλαμβάνουν βελτιωμένη ηχομόνωση, μείωση των επιπέδων θορύβου σε μόλις 66dBA, καθώς και περισσότερο χώρο αποθήκευσης και την επιλογή της μοναδικής οθόνης CentreView™, που τοποθετεί βασικές πληροφορίες στο οπτικό πεδίο του οδηγού από το κέντρο του τιμονιού. Η ανάρτηση καμπίνας Active Comfort Ride™ βελτιώνει την άνεση και την παραγωγικότητα στο χωράφι και στον δρόμο, ενώ ο υψηλής απόδοσης κλιματισμός βελτιώνει την ατμόσφαιρα της καμπίνας και το πακέτο φωτισμού LED 360° διευκολύνει τη νυχτερινή εργασία.

«Στο κοντινό μέλλον θα δούμε μια σειρά παρουσιάσεων ως μέρος της στρατηγικής τρακτέρ της New Holland, για να προσφέρουμε στους αγρότες την πιο προηγμένη σειρά τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης στην αγορά, τέλεια συνδυασμένη με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό συγκομιδής, την πιο καινοτόμο τεχνολογία και λύσεις PLM Intelligence», δηλώνει ο Carlo Lambro, πρόεδρος της New Holland Agriculture. «Το 2021 ήταν η χρονιά του T7 Heavy Duty, το 2022 παρουσιάσαμε το νέο T7 Long Wheelbase και το 2023 ήταν η χρονιά επέκτασης της γκάμας HD με το T7.340 Heavy Duty. Είναι σίγουρα μια έντονη αλλαγή που θα αντιληφθεί η αγορά».

Η στάνταρ οθόνη αφής IntelliView™ 12 συμβατή με ISOBUS κρατά τον χειριστή πλήρως ενημερωμένο και απλοποιεί τη διαχείριση τρακτέρ και εργαλείων