Ένα πολύ χρήσιμο και αξιόπιστο εργαλείο – το υπερσύγχρονο αλυσοπρίονο STIHL MS 182 – κέρδισε μία αναγνώστρια της «ΎΧ» και του ypaithros.gr, λαμβάνοντας μέρος στον 3o διαγωνισμό που διοργάνωσε η εφημερίδα σε συνεργασία με την ANDREAS STIHL, στο πλαίσιο εορτασμού των 25χρόνων της STIHL στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 ενώ την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση στην έδρα της Υπαίθρου Χώρας Α.Ε, Ελευθερίου Βενιζέλου 67, Καλλιθέα.

Η κα. Μαρίνα Χαραλαμπίδου από την Ηλιούπολη είναι η νικήτρια του δώρου μας, που προέκυψε από την κλήρωση και θα παραλάβει το αλυσοπρίονο STIHL MS 182 από τον κοντινότερο πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL στον τόπο διαμονής της.

Η «ΥΧ» θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τους χιλιάδες συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για την εντυπωσιακή προσέλευσή τους καθώς και την STIHL για την εμπιστοσύνη της στο ypaithros.gr και για την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε 3 τυχερούς αναγνώστες μας να αποκτήσουν ένα χρήσιμο και εγγυημένο εργαλείο.

Το ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 182

Το ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 182 είναι ιδιαίτερα ιδανικό για κόψιμο καυσόξυλων, καθώς και για χρήση στην κηπουρική, τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση εδάφους. Χάρη στον υψηλής απόδοσης κινητήρα του, αυτό το αλυσοπρίονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια πολύ μεγάλη γκάμα εργασιών, είτε είστε οικιακός χρήστης, είτε επαγγελματίας στον τομέα της κηπουρικής ή του τοπίου, είτε ως έμπορος. Είναι ακόμη δυνατό να πέσετε μικρά δέντρα με το MS 182.

Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX του MS 182 όχι μόνο εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις κοπής, αλλά είναι και οικονομικός. Το STIHL αντικραδασμικό σύστημα σας βοηθά να εργάζεστε άνετα με το αλυσοπρίονο σας, καθώς προστατεύει τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Το χειριστήριο με ένα μοχλό σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες αυτού του αλυσοπρίονου βενζίνης με ένα μόνο χέρι. Η εργασία σας διευκολύνεται επίσης από το σταθερό στοπ με νύχια. Σας βοηθά να κρατάτε σταθερά το πριόνι πάνω στο ξύλο για ακριβή κοπή. Το στιβαρό στοιχείο φίλτρου από φλις υλικό εξασφαλίζει μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Διατίθενται ειδικά φίλτρα πολυαμιδίου για εργασία στο χιόνι.

Ένα άλλο πρακτικό χαρακτηριστικό του STIHL MS 182: Μετά τα διαλείμματα εργασίας, ο κινητήρας είναι αμέσως έτοιμο να ξεκινήσει ξανά, καθώς ο συνδυαστικός μοχλός με λειτουργία διακοπής μεταπηδά αυτόματα πίσω στη θέση λειτουργίας. Το πλάγιο τέντωμα αλυσίδας διευκολύνει την εύκολη τέντωμα της αλυσίδας, περιορίζοντας τις διακοπές εργασίας στο ελάχιστο.