Ορεξάτος ο αγροτοεκδότης σήμερα!

Ορεξάτος ο αγροτοεκδότης σήμερα!

Είχαν προηγηθεί οι αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών ότι οι αιγοπροβατοτρόφοι θα αποζημιωθούν είτε ανά κιλό απούλητου ζώου, είτε ανά ζώο, είτε για το σύνολο του ζωικού κεφαλαίου που κατέχουν (όπως ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση), είτε με βάση τις προβατίνες (γαλλο-ισπανικό μοντέλο)!

Είχε εξηγήσει ότι οι τράπεζες γνώριζαν ότι θα υπάρξει ρύθμιση για το δανεισμό έως του ποσού των 25.000 ευρώ χωρίς την προσκόμιση της φορολογικής ενημερότητας!

Είχε εξαγγείλει επίσης ότι σε μερικές ημέρες μέσα στο Μάιο, προκαταβάλλεται το 50 % της ενιαίας ενίσχυσης, καθώς το ζητάει η υπουργός γεωργίας της Ιταλίας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην Ελλάδα!

Μετά από όλα αυτά ανάρτησε σήμερα στην ιστοσελίδα του ακόμη κάτι πιο αποκαλυπτικό και έγκυρο: ότι το σχόλιο του Ησίοδου στην σημερινή ΥΧ, προέρχεται από τον «τεχνικό σύμβουλο του ΟΣΔΕ» και αποτελεί τη 2η και τελευταία γραμμή άμυνάς του!

Το κείμενο έχει πολλά διασκεδαστικά, ευτράπελα και έγκυρα: παρουσιάζει για παράδειγμα μία παγκόσμια συνωμοσία της κλειστής βάσης του ΟΣΔΕ, ακόμη ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τον κορωνοϊό από την λειτουργία των ΚΥΔ!

Για ένα όμως δεν λέει κουβέντα: δεν λέει τίποτα για την ουσία του κειμένου της σημερινής ΥΧ, για όλα όσα γίνονται στον κρίσιμο αυτό οργανισμό.  Ας ελπίσουμε ότι θα μπει στην ουσία του θέματος γιατί θα υπάρξουν και συνέχειες.

Ησίοδος