Πάνω από πέντε τόνους φρούτων διένειμε η Περ. Δ. Ελλάδος

Πάνω από πέντε τόνους φρούτων διένειμε σε φορείς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Πάνω από πέντε τόνους μπανάνες (5.200 κιλά) διένειμε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το «Σπίτι του Μπορούμε», σε φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας που ανταποκρίθηκαν σε σχετική πρόσκληση.

«Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία, τις οικογένειες, τους συμπολίτες μας. Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε πάντοτε σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος. Και πρόσθεσε: «Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο και η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους συμπολίτες μας, τα οποία προσπαθούμε να ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν μπορούμε».

Οι φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση είναι οι : Ιερά Μητρόπολη Πατρών, Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, Ιερά Μητρόπολη Ναυπακτίας και Αγ. Βλασίου, Δήμος Αγρινίου, Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Δήμος Δυτικής Αχαΐας, Δήμος Ήλιδας, Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, Δήμος Καλαβρύτων, Δήμος Ναυπακτίας, Δήμος Πατρέων, Παιδική Κατασκήνωση Creen Camp (Λεχαινά), Παιδική Κατασκήνωση Ροδέα, Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα, Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα, Κιβωτός της Αγάπης, Άσυλο Ανιάτων, Γηροκομείο Αγρινίου.