Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ ο Ελευθέριος Γίτσας

Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ ο Ελευθέριος Γίτσας

Την παραίτηση του από μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ υπέβαλε με επιστολή του προς το ΔΣ και το Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας ο Ελευθέριος Γίτσας (Αντιπρόεδρος του ΣΕΚ και πρόεδρος της ΕΔΟΚ.)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Γίτσας στο ypaithros.gr: «εγώ δεν είχα εκλεγεί αλλά λόγω των προηγούμενων παραιτήσεων μελών της συνομοσπονδίας ήρθε η σειρά μου. Ο λόγος που παραιτούμαι είναι ο φόρτος εργασίας τόσο στην κτηνοτροφική μου μονάδα όσο και στην Διεπαγγελματική Κρέατος (ΕΔΟΚ) αλλά και στον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)».

Και προσθέτει: «Εδώ και ένα μήνα που είναι μέλος του ΔΣ λοιπόν δεν μπόρεσα να παρευρεθώ ούτε σε ένα συμβούλιο. Για το λόγο αυτό έκρινα καλό για μένα και για την ΠΑΣΕΓΕΣ να πάρει τη θέση μου κάποιος άλλος, ο οποίος θα συνεχίσει τον αγώνα που θα πρέπει να κάνει. Όποιος κατέχει αυτή την απόλυτα τιμητική θέση θα πρέπει πραγματικά να τιμάει την θέση αυτή. Ήταν άδικο να κρατάω εγώ αυτή την θέση».

Η επιστολή παραίτησης του κ. Γίτσα προς το ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ:

Υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ ελπίζοντας ότι ο επόμενος  που θα έχει την τιμή να είναι μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ θα μπορεί να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεών του  πράγμα που για μένα όπως όλοι έχετε αντιληφθεί είναι αδύνατον να αντιμετωπίσω αυτό το χρονικό διάστημα.

Σας ευχαριστώ
Ελευθέριος Γίτσας