Παρουσίαση του νέου αλμεκτικού Astronaut A5 από την Lely Center Ελλάδας

Παρουσίαση του νέου αλμεκτικού Astronaut A5 από την Lely Center Ελλάδας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στo event « Τα ορόσημα στην αγελαδοτροφία» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/4/2018 στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη, το Lely Center Ελλάδας παρουσίασε σε 30 γαλακτοπαραγωγούς αγελαδοτρόφους της Ελλάδας το νέο αρμεκτικό ρομπότ Astronaut A5, το νέο ορόσημο στο άρμεγμα και τους εισήγαγε στον νέο κόσμο της Διαχείρισης Φάρμας  που πλέον θα υποστηρίζεται από την νέα υπηρεσία FMS.

To FMS είναι ένα νέο concept service & υποστήριξης από την Lely που καθιστά τη Lely ταυτόχρονα συνεργάτη, προμηθευτή, τεχνικό service και σύμβουλο της φάρμας. Με τη νέα του έκδοση, διατίθεται πλέον σε 4 επίπεδα που περιλαμβάνουν ψηφιακά farmscans, αναλύσεις δυνατοτήτων και αδυναμιών, επισκέψεις στη φάρμα, training events, σεμινάρια και κυρίως βοήθεια στην στοχοθεσία & στον εξορθολογισμό βάσει των θεμιτών αποτελεσμάτων. Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως μέσω του FMS ο κτηνοτρόφος και ο σύμβουλος δουλεύουν μαζί για την βελτιστοποίηση της φάρμας και καλούνται σε μια συνεχή πρόκληση για υπεροχή.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στην ομάδα του FMS εντάχθηκε και επίσημα ο κ. Στέλιος Πυρπύλης, ο οποίος εξειδικεύεται στον τομέα της αγελαδοτροφίας και συνεργάζεται χρόνια με πολλές μονάδες αγελάδων. Η νέα αυτή συνεργασία ανακοινώθηκε στο event και αναμένεται να αποδώσει τα μέγιστα στις ρομποτικές φάρμες Lely της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγωγή της νέας υπηρεσίας FMS συνέπεσε με την εισαγωγή του νέου ρομπότ αρμέγματος Astronaut A5, του νέου ορόσημου στον τομέα του ρομποτικού αρμέγματος που συνδυάζει τις αποδεδειγμένες & ευρέως αποδεκτές αρχές του αυτόματου αρμέγματος 1) με την απαράμιλλη αξιοπιστία (εκτεταμένο παγκόσμιο πρόγραμμα δοκιμών με πάνω από 2 εκατομμύρια αρμέγματα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών για άψογη λειτουργία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες), 2) με την ευκολία χρήσης (επανασχεδιασμένο διαισθητικό περιβάλλον με όλες τις σχετικές πληροφορίες διαθέσιμες σε μία μόνο σελίδα) και 3) με την αποδοτικότητα ως προς το κόστος (μειωμένη κατανάλωση απορρυπαντικού και νερού & χρήση ενέργειας μειωμένη έως και κατά 20%).

Με το A5, η άνεση των αγελάδων βελτιώθηκε περαιτέρω καθώς πέρα από το περιβάλλον του στάβλου με την ελεύθερη κυκλοφορία, την ιδέα του I-flow και τα ευρύχωρα κουτιά αρμέγματος βάσει του σχεδίου της Lely, το νέο ρομπότ απέκτησε νέο υβριδικό βραχίονα: σιωπηλό, γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικότερο και πιο ακριβή ο οποίος, ακολουθώντας άμεσα κάθε κίνηση της αγελάδας κατά τη διάρκεια του αρμέγματος και παραμένοντας κοντά στον μαστό, διορθώνει γρήγορα κάθε απροσδόκητη κίνηση.

Ο συνδυασμός της νέας υπηρεσίας FMS με το νέο ρομπότ αρμέγματος Astronaut A5 ανοίγει ένα λαμπρό μέλλον για τους αγελαδοτρόφους και τις οικογένειές τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το slogan της Lely, το λαμπρό μέλλον γίνεται δικό τους από επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μεντέτη Ελίζα – Marketing & Communications ([email protected]) ή τον κ. Παπαδόπουλο Άρη – Sales Manager ([email protected]).

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress