Πέντε νέες διακρίσεις για την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της ΗΠΕΙΡΟΣ

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ όπως φαίνεται κερδίζει τους κριτές στις διοργανώσεις βραβείων όπου συμμετέχουν. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ απέσπασε πέντε, συνολικά, διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection και στα Superior Taste Awards, του iTQi  – Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας.

Πρωταγωνίστρια στα βραβεία φέτος, ανάμεσα στα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ,  ήταν η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. που κέρδισε την ύψιστη διάκριση και στους δυο θεσμούς: Χρυσό βραβείο στο Monde Selection και Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Αστέρων στα Superior Taste Awards, διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της και ισχυροποιούν το σλόγκαν «η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο» που την ακολουθεί στις αγορές του εξωτερικού.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η παραδοσιακή φέτα Π.Ο.Π όμως δεν είναι το μόνο προϊόν ΗΠΕΙΡΟΣ που αξίζει επιβράβευση! Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στο Monde Selection,  αλλά και το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στα Superior Taste Awards, ενώ η EPIROS Organic Feta (PDO) – βιολογική φέτα που διατίθεται στις αγορές του εξωτερικού – κέρδισε και αυτή βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στην κατηγορία της.

Με τα βραβεία αυτά, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των διακρίσεών της στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της στην παραγωγή και διάθεση, ποιοτικά και γευστικά, ανώτερων τυροκομικών προϊόντων.

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress