Η Red Velvet σειρά της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson παρουσιάζει τη νέα σειρά των ειδικών ελκυστήρων MF 3 Speciality, μια γκάμα ελκυστήρων με 6 μοντέλα για αμπελώνες, εξειδικευμένες καλλιέργειες, οπωρώνες, κρεβατίνες και ορεινές καλλιέργειες. Ένας ελκυστήρας σχεδιασμένος για τους πιο απαιτητικούς και εξειδικευμένους παραγωγούς, καθώς μπορεί να εργάζεται στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και εδαφικές απαιτήσεις.

Η σειρά χαρακτηρίζεται από τους νέους κινητήρες STAGE-V φιλικούς προς το περιβάλλον με χαμηλή εκπομπή ρύπων, πανίσχυρους, οικονομικούς και με μειωμένο κόστος συντήρησης. Οι ελκυστήρες της σειράς αυτής καλύπτουν μεγάλο εύρος ιπποδύναμης, που ξεκινά από 75 hp και έως 120 hp. Επιπλέον, σημαντική είναι η νέα επιλογή του καινούργιου κιβωτίου ταχυτήτων, προσφέροντας τη μέγιστη ιπποδύναμη στις χαμηλότερες στροφές του κινητήρα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένο θόρυβο στην καμπίνα.

Τα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους με και χωρίς καμπίνα, τύπου πλατφόρμα. Επίσης, η σειρά αυτή διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Essential και Efficient, και προσφέρεται με μια σειρά επιλογών, που προσαρμόζουν τον ελκυστήρα ανάλογα με τις ανάγκες του χειριστή. Ο τύπος της καμπίνας είναι CAT 4, που εξασφαλίζει στον χειριστή ένα υγιές περιβάλλον μακριά από βλαβερές ουσίες και φάρμακα κατά τη διάρκεια των ψεκασμών, αλλά και τη σκόνη κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στον μοντέρνο, εντυπωσιακό σχεδιασμό που προέρχεται από τους μεγαλύτερους ελκυστήρες της Massey Ferguson. Τέλος, η χαρακτηριστική πλαϊνή γκρι λωρίδα στο καπό κάνει τους χειριστές να νιώθουν περήφανοι ως μέλη της οικογένειας της Massey Ferguson.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας στην Ελλάδα για την Massey Ferguson είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων, πλήρη τεχνική υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς και γνήσια ανταλλακτικά.

MF 8S: Ο Κόκκινος Διάβολος των χωραφιών

Η έμπνευση της σχεδίασης και υλοποίησης του συγκεκριμένου ελκυστήρα, αλλά και ολόκληρης της σειράς, βασίζεται στην πρωτοποριακή ιδέα της Massey Ferguson να δώσει τη δυνατότητα να συμβάλουν στη δημιουργία του οι ίδιοι οι πελάτες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι για εμάς, στη Massey Ferguson, η γνώμη των πελατών και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Πρόκειται για έναν ελκυστήρα που αναδείχθηκε TRACTOR OF THE YEAR 2021, λόγω της τεράστιας ελκτικής δύναμης, της μεγάλης ευελιξίας αλλά και του ελάχιστου βάρους που έχει σε σχέση με τα άλλα τρακτέρ της ίδιας κατηγορίας, έχοντας ως αποτέλεσμα λιγότερη συμπίεση στο έδαφος και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Το μεγάλο εύρος ιπποδύναμης καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των αγροτών, ξεκινώντας από τους 205 hp και έως τους 305 hp, με τον τελευταίας γενιάς κινητήρα του ομίλου ACGO, τον 6κύλινδρο ACGO POWER STAGE – V 7,4 λίτρων, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ιπποδύναμη στις 1.500 στροφές/λεπτό, δίνοντας στον χειριστή το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης καυσίμου.

Πολύ σημαντικό είναι ότι δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα να διαλέξει το κιβώτιο σχέσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του ανάμεσα από τρεις εναλλακτικές, την παλιά και γνώριμη σε όλο τον κόσμο DYNA – VT (Vario Transmission) συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση κίνησης, την DYNA – 7 (4 ομάδες και 7 ταχύτητες Dynashift 28×28) και την DYNA – E power, με απόλυτη τεχνολογία διπλού συμπλέκτη, αδιάκοπη αλλαγή ταχυτήτων που αυξάνει τη μέγιστη ισχύ στο έδαφος.

Μοναδικός MF PROTECT – U σχεδιασμός εγκατάστασης κινητήρα και καμπίνας που προσφέρει ορατότητα, άνεση και συγχρόνως επιτυγχάνεται ελάχιστος θόρυβος στην καμπίνα (μόλις 68 db!) και, το σημαντικότερο, βελτιώνει την ικανότητα ψύξης του κινητήρα, παίρνοντας πάντα καθαρό αέρα. Όλα αυτά συμπληρώνονται με δύο επιλογές καμπίνας Efficient & Exclusive, κάνοντας τον χειριστή να νιώθει σαν το σπίτι του, με την άνεση που παρέχει η καμπίνα και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τη Γεωργία Ακριβείας.


ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ I Λ. Αθηνών 71, 101 73 Αθήνα I Τηλ.: 210 348 3300 I 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Αθηνών I 570 09 Θεσ/νίκη I Τηλ.: 2313 082212

[email protected] I www.saracakis.gr I F: MasseyFergusonGreece