Σε εξέλιξη το 1ο Αγροτικό Συνέδριο του ΣΑΣΟΕΕ στην Αθήνα

Σε εξέλιξη το 1ο Αγροτικό Συνέδριο του ΣΑΣΟΕΕ στην Αθήνα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ξεκίνησε στις 11:00 π.μ. της Τρίτης 27 Μαρτίου το 1ο Αγροτικό Συνέδριο του ΣΑΣΟΕΕ το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Το θέμα του συνεδρίου αφορά τον αγροτικό τομέα της Ελλάδας μετά το 2020 και τη νέα Ευρωπαϊκή Πολιτική της ΕΕ

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου εστιάζοντας σε ζητήματα της ΚΑΠ αλλά και σε θέματα τα οποία αφορούν τις συνεταιριστικές οργανώσεις. Χαιρετισμό επίσης απήθυνε και η  βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κα Αραμπατζή καταθέτοντας παράλληλα και προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αγροτική ανάπτυξη. Επίσης ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ν. Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης, αναφέρθηκε στις προτάσεις για τον αγροτικό τομέα ενώ ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης εστίασε σε ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή αγροτική πολιτική.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ο πρόεδρος της GAIΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στα συνολικά ζητήματα της ΚΑΠ και τον ρόλο της GAIA-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. 

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ κ. Αλέξανδρος Κοντός μίλησε για μία νέα πορεία του συνεταιριστικού κινήματος της χώρας, αφήνοντας απ΄έξω τα λάθη, τις παθογένειες και τις παραλήψεις του παρελθόντος.

Συντονιστής στο πρώτο μέρος του συνεδρίου ήταν ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΥΧ Γιάννης Σάρρος. 

Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Β. Αποστόλου

Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του βουλευτή ΠΑΣΟΚ του Ν. Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress