Συνάντηση με Σταθάκη ζητά ο ΣΕΚ για τα κτηνοτροφικά δάνεια πριν τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη ζητάει ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) το αργότερο ως το Σάββατο 21/5.

Ο λόγος σύμφωνα με όσα αναφέρει σε επιστολή του ο Σύνδεσμος είναι προκειμένου να συζητηθεί και να  συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο η πρόταση των κτηνοτρόφων για γενναίες ρυθμίσεις των οφειλών κτηνοτροφικών δανείων που χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί ο αποκλεισμός της πώλησης ή μεταβίβασης των δανείων αυτών σε funds.

Αναλυτικά η επιστολή του ΣΕΚ προς τον κ. Σταθάκη αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

Στα πλαίσια της επικείμενης ψήφισης από τη Βουλή σχεδίου νόμου με διευθετήσεις  για επιχειρηματικά δάνεια, ζητάμε να συμπεριληφθεί διάταξη για γενναία ρύθμιση των οφειλών κτηνοτροφικών δανείων που χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί ο αποκλεισμός της πώλησης ή μεταβίβασης των δανείων αυτών σε funds.

Για το θέμα αυτό  το Προεδρείο του ΣΕΚ ζητά  άμεσα συνάντηση μαζί σας, πριν την ψήφιση του νόμου και το αργότερο έως το Σάββατο 21/5/2016, προκειμένου να καταθέσουμε την επεξεργασμένη και ολοκληρωμένη πρόταση του ΣΕΚ και να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες.