Στην ZOINOS WINERY πέρασε το οινοποιείο ιδιοκτησίας Παναγιώτη Κωστόπουλου

Στην εξαγορά του οινοποιείου, ιδιοκτησίας του κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου, στον Δήμο Ερυμάνθειας στην Αχαΐα, προχώρησε σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ZOINOS WINERY.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η λειτουργία του οινοποιείου ξεκίνησε από την 19η Σεπτεμβρίου σηματοδοτώντας πλέον την μόνιμη παρουσία της ZOINOS WINERY στην αμπελουργική ζώνη της Αχαΐας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ZOINOS WINERY:

«Η ZOINOS WINERY στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος με χαρά ανακοινώνει την εξαγορά του οινοποιείου, ιδιοκτησίας του κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου, το οποίο βρίσκεται στην θέση Κουβέλιζα Αγίου Γεωργίου, του Τ.Κ. Καλεντζίου του Δήμου Ερυμάνθειας του Ν. Αχαΐας επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως.

Η λειτουργία του οινοποιείου ξεκίνησε από την 19η Σεπτεμβρίου σηματοδοτώντας πλέον την μόνιμη παρουσία της εταιρείας μας στην αμπελουργική ζώνη της Αχαΐας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό του οινοποιείου βρίσκονται πλέον στην διάθεση των σταφυλοπαραγωγών της περιοχής.

Αισιοδοξώντας και ελπίζοντας σε μια καλή συνεργασία ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους μας».