Στο χαρτοφυλάκιο της ΕΛΓΕΚΑ τα προϊόντα Κάμπος Χίου

Στο χαρτοφυλάκιο της ΕΛΓΕΚΑ τα προϊόντα Κάμπος Χίου

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Χυμοί Χίου ΑΕ ανακοίνωσε η ΕΛΓΕΚΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία αφορά στη διαχείριση των προϊόντων Κάμπος Χίου για το σύνολο της ελληνικής αγοράς, αρχής γενομένης την 1η Ιουλίου.

Οι Χυμοί Κάμπος Χίου κατέχουν την 3η θέση στην Αγορά Χυμών και Φρουτοποτών ψυγείου, με βασικές κατηγορίες προϊόντων τους Φυσικούς Χυμούς FC, τους Φυσικούς Χυμούς NFC, τα Φρουτοποτά και Αναψυκτικά. Η Εταιρία ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ ΑΕ, ιδρύθηκε το Μάιο του 2009, δημιουργώντας μία  σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης χυμών, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για το νησί του Βορείου Αιγαίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, κ. Γιάννης Καλύβας, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την XYMOI XIOY στο χαρτοφυλάκιο της ΕΛΓΕΚΑ. Η συνεργασία μας, με αφετηρία την 1η Ιουλίου, αφορά στη διαχείριση των προϊόντων Κάμπος Χίου για το σύνολο της ελληνικής αγοράς (Super Market, Χονδρεμπόριο, Cash and Carry, Ανεξάρτητα Σημεία Πώλησης, HORECA). Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μία τόσο δυναμική εταιρεία όπως η XYMOI XIOY ένα φρέσκο και γνήσιο ελληνικό brand, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η ΕΛΓΕΚΑ στον κλάδο».