Σχεδόν 50% των συμμετεχόντων έκλεισε νέα ντηλ στη Fruit Logistica

Σχεδόν 50% των συμμετεχόντων έκλεισε νέα ντηλ στη Fruit Logistica
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το 46% έφτασε φέτος η επίτευξη νέων παραγγελιών στα πλαίσια της διεθνούς εμπορικής έκθεσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών, Fruit Logistica, στο Βερολίνο από 7-9 Φεβρουαρίου, ενώ το 96% των εμπορικών επισκεπτών ανέφεραν ότι τους έκανε θετική εντύπωση και σίγουρα θα την προτείνουν και σε άλλους. Επιπλέον, περίπου 83% των εμπορικών επισκεπτών έκανε νέες επιχειρηματικές επαφές και πάνω από 75% υποστήριξε ότι αυτές οι επαφές θα μετουσιωθούν σε επιχειρηματικά ντηλ μετά την έκθεση.

Πιο αναλυτικά, τη FRUIT LOGISTICA 2018 παρακολούθησαν κορυφαίοι επαγγελματίες στη λήψη αποφάσεων από όλο τον κόσμο, με το 82% των επισκεπτών να προέρχονται από χώρες εκτός της Γερμανίας. Ο αριθμός των παραγόντων λήψης αποφάσεων μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών παρέμεινε υψηλός. Περίπου τα 2/3 από αυτούς κατείχαν διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες τους.

Ο Γιώργος Τζουνόπουλος από τον Α.Σ. Μελίκι.
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Για άλλη μια φορά το Βερολίνο μετατράπηκε στην πρωτεύουσα του διεθνούς τομέα φρέσκων προϊόντων για τρεις συνεχείς μέρες. Πάνω από 3.100 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες του σε μια πληθώρα επισκεπτών που ξεπέρασαν τα 77.000 άτομα.

Η εταιρεία Πρωτοφανούσης (ακτινίδια, κεράσια) γιορτάζει 90 χρόνια λειτουργίας- Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης Νίκος Πρωτοφανούσης με το Γιάννη Πρωτοφανούση και τον υπεύθυνο ποιότητας Νίκο Παρδάλη

Μετά το πέρας της έκθεσης ο Wilfried Wollbold, διευθυντής ανάπτυξης της Fruit Logistica, δήλωσε σχετικά: «Η Fruit Logistica αναδεικνύεται ως κορυφαία εμπορική έκθεση για το παγκόσμιο εμπόριο νωπών προϊόντων. Είχαμε το προνόμιο να καλωσορίζουμε πάνω από 77.000 εμπορικούς επισκέπτες – περισσότερους από ποτέ. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βλέπουμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από διοικητικές θέσεις ψηλά στην ιεραρχία των εταιρειών. Τα επιχειρησιακά αποτελέσματα κυμαίνονται από καλά ως εξαιρετικά».

Η ομάδα της εταιρείας Κολιός.

Επόμενες εμπορικές εκθέσεις για τον κλάδο των φρουτολαχανικών:

  • Η πρώτη CHINA FRUIT LOGISTICA στη Σαγκάη θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Μαΐου 2018. Η εκδήλωση αυτή χρησιμεύει ως εθνική πλατφόρμα για την κάλυψη της ζήτησης φρέσκων προϊόντων στην ηπειρωτική Κίνα.
  • Η 12η έκδοση της ASIA FRUIT LOGISTICA θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτή είναι η πρώτη πλατφόρμα για το εμπόριο νωπών προϊόντων στην Ασία. Πέρυσι, η εκδήλωση στο Χονγκ Κονγκ προσέλκυσε 800 εκθέτες από 43 χώρες και 13.000 επισκέπτες από 76 χώρες.
  • Η FRUIT LOGISTICA 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου.
 

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ όπως και δηλώσεις από συνεταιρισμούς που συμμετείχαν στην «ΥΧ» που θα κυκλοφορεί πανελλαδικά την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2017.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress