Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας: Μνημόνια Συνεργασίας με φορείς σε Ολλανδία και ΗΑΕ

Μνημόνια Συνεργασίας με τον Ελληνο-Ολλανδικό Εμποροβιομηχανικό Σύνδεσμο (HeDA) και το Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates), υπέγραψε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ), με στόχο τη διεύρυνση νέων συμπράξεων και τη δικτύωση των μελών του με επιχειρήσεις του εξωτερικού.

«Τα Μνημόνια Συνεργασίας στοχεύουν στην υποστήριξη των μελών μας ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν τις συνέργειές τους με Ολλανδία και Η.Α.Ε. αντιστοίχως. Η εξωστρέφεια των μελών μας είναι ουσιωδέστατης σημασίας, ιδιαίτερα εν μέσω αυτής της παρατεταμένης κρίσης», τονίζει η πρόεδρος του ΣΕΓΕ, Λίνα Τσαλταμπάση.

Το πλαίσιο συνεργασίας και με τους δύο προαναφερόμενους φορείς, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΣΕΓΕ, προβλέπει τη διαμόρφωση ενός διαύλου ανοικτής επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ των εμπλεκόμενων με ποικίλες δράσεις. Προτεραιότητα δόθηκε, επίσης, στην διοργάνωση δύο Forums, ένα με τον κάθε φορέα, και στον προγραμματισμό B2B συναντήσεων που θα οδηγήσουν στην δημιουργία πολύτιμων συνεργασιών και θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων εκατέρωθεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ