Σύσκεψη του γ.γ. Εμπορίου με υπηρεσίες, για ελέγχους εν όψει Πάσχα

Σύσκεψη του γ.γ. Εμπορίου με υπηρεσίες, για ελέγχους εν όψει Πάσχα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η διενέργεια συντονισμένων ελέγχων σε σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης και σε οχήματα μεταφοράς προϊόντων, αποφασίστηκε στη διάρκεια συνάντησης του γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη, με υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων διευθύνσεων της γενικής γραμματείας και της Περιφέρειας Αττικής, εν όψει της πασχαλινής αγοράς.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο γενικός γραμματέας ζήτησε από τις υπηρεσίες, ιδιαίτερα κατά την πασχαλινή περίοδο, να εντείνουν τους ελέγχους στοχευμένα σε σημεία εμπορίας και διακίνησης αγροτικών προϊόντων, βιομηχανικών ειδών και μαζικής εστίασης όσον αφορά την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας. Ειδικότερα, οι έλεγχοι θα έχουν στο επίκεντρο την κατοχή των προβλεπόμενων παραστατικών, την πλήρη και ορθή επισήμανση των προϊόντων, την τήρηση τιμοκαταλόγων, καθώς και την τήρηση της υποχρέωσης διάθεση προϊόντων σε ανώτατες προκαθορισμένες τιμές σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης, αποφασίστηκε στη διάρκεια συνάντησης του γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη, με υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων διευθύνσεων της γενικής γραμματείας και της Περιφέρειας Αττικής.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Στ. Πιτσιόρλα και τον γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με τον γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αντώνογλου, εκπροσώπους της διοίκησης του ΟΚΑΑ, της Ένωσης Κρεοπωλών της Βαρβακείου, της ΕΔΟΚ και του ΕΦΕΤ.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress