Στη Β.Σ. Καρούλιας η διανομή των κρασιών του Κτήματος Χατζηγεωργίου

Στη Β.Σ.Καρούλιας η διανομή των κρασιών του Κτήματος Χατζηγεωργίου
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των κρασιών του Κτήματος Χατζηγεωργίου-Kαριανή Καβάλας προχώρησε την Δευτέρα 7 Μαΐου η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Αργυρού, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά ανακοινώνω την έναρξη της συνεργασίας μας με το Κτήμα Χατζηγεωργίου, που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο και τη δυναμική των οίνων του Παγγαίου Όρους και της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας. Ο παραγωγός Βασίλης Χατζηγεωργίου είναι ένας νέος άνθρωπος, τρίτης γενιάς οινοποιός, με όρεξη, μεράκι και σύγχρονες αντιλήψεις για τον κλάδο, αλλά και όραμα για τη δουλειά του. Επίσης, το οινοποιείο στο κτήμα είναι επισκέψιμο και πολύ εντυπωσιακό».

-Διαφήμιση-

Τα κρασιά του Κτήματος Χατζηγεωργίου θα συμπληρώσουν το portfolio Οίνων της Καρούλιας. Η Β.Σ.Καρούλιας είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μία μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στον χώρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσάμικων ξιδιών και προϊόντων ελληνικής γαστρονομίας στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki