Με χαλαρή διάθεση και Αραχωβίτη η κοπή της πίτας του ΣΠΕΛ για το 2019

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν εκ του σύνεγγυς απόψεις και εκτιμήσεις για τη χρονιά που έφυγε αλλά και αυτή που ήδη «τρέχει», μέσα σε χαλαρή ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα ευδιάθετο κλίμα, είχαν οι επικεφαλής και τα στελέχη επιχειρήσεων από τον κλάδο των λιπασμάτων στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

(Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης με τον πρόεδρο του ΣΠΕΛ, Νίκο Κουτσούγερα και το μέλος του Δ.Σ., Κώστα Παπασωτηρίου)

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου ήταν εκεί ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΠΕΛ, Νίκος Κουτσούγερας στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά, σημειώνοντας με έμφαση ότι «για εμάς ήταν και θα είναι πάντα ένας συνάδελφος, ένας από εμάς».

(Ο πρόεδρος του ΣΠΕΛ, Νίκος Κουτσούγερας με τον διευθυντή της εφημερίδας «Ύπαιθρος Χώρα», Νίκο Λάππα (δεξιά) και τον αρχισυντάκη, Γιάννη Τσατσάκη)

Το παρών έδωσαν επίσης οι άλλοι δύο μεγάλοι σύνδεσμοι των εισροών, με τον  Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) να εκπροσωπείται από το νέο γενικό διευθυντή, Αλέξανδρο Διαμαντίδη (συνοδευόμενο από τον τον απερχόμενο, Βαγγέλη Ζαγγίλη) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) από τη διευθύντριά του, Φραντζέσκα Υδραίου.

Φωτός: Γιάννης Γαργαλάκος