Ο ΑΣ Ξάνθης «η ΕΝΩΣΗ» με την ΠΕ Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης στη Fruit Logistica

Ο ΑΣ Ξάνθης «η ΕΝΩΣΗ» με την ΠΕ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης στη Fruit Logistica
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τον εξωστρεφή της χαρακτήρα τόνισε η Ομάδα Παραγωγών Φρούτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης η ΕΝΩΣΗ συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας Θράκης στη FRUIT LOGISTICA 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε 7-9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο και αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Μάλιστα, στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήσαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους μεγαλύτερους ομίλους του διεθνούς χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου φρέσκων φρούτων. Εκτός από νέες εμπορικές επαφές τέθηκαν οι βάσεις για νέες συνεργασίες σε ακτινίδια και ρόδια, ενώ επιβεβαιώθηκαν και ήδη υπάρχουσες.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ο ΑΣ Ξάνθης «η ΕΝΩΣΗ» με την ΠΕ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης στη Fruit Logistica

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο περίπτερο παραβρέθηκαν ο συνεργάτης Προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Ξάνθης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών της ΠΑΜΘ, οι Enosi coop Xanthi-Delta spar Kavala-Askge Tyxerou Evros. Η όλη συμμετοχή αποτελεί μέρος της στοχευμένης προσπάθειας της περιφέρειάς Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δείχνοντας τους δρόμους της εξωστρέφειας και προβολής του τόπου μας.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress