Χρυσό για το αγουρέλαιο Κύκλωπας στο διαγωνισμό Monocultivar

Χρυσό για το αγουρέλαιο Κύκλωπας στο διαγωνισμό Monocultivar

Παρά τις δυσκολίες της φετινής ελαιοκομικής χρονιάς δικαιωμένη αισθάνεται η οικογένεια του Αργύρη Κελίδη από τη Μάκρη του Έβρου προσθέτοντας ένα ακόμη βραβείο για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Συγκεκριμένα, στο φετινό διαγωνισμό Monocultivar που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 16 Φεβρουαρίου ο Κύκλωπας απέσπασε χρυσό βραβείο ποιότητας για το αγουρέλαιο.

«Είναι το μόνο ελληνικό λάδι που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό» μεταφέρει η γεωπόνος – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Βάλια Κελίδου προσθέτοντας «δικαιώνεται η σκληρή δουλειά μας για να κρατήσουμε την ποιότητα μας».

82 παγκόσμια βραβεία

Το ελαιοτριβείο Κύκλωπας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει την πορεία της από το 1982. Παράγουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας, το πλέον πολυβραβευμένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει 82 παγκόσμια βραβεία γεύσης και ποιότητας. Κύριο μέλημα της οικογένειας είναι η συνεχής ενημέρωση και η διαρκής επιμόρφωση στον τομέα του ελαιολάδου. Γίνεται αντιληπτό πως η γνώση, το πάθος και η αφοσίωση αλλά κυρίως η σκληρή και ομαδική δουλειά τους οδηγεί στην επιτυχία.

Διαθέτουν μια ιδιοκτήτη μονάδα που ελέγχουν όλα τα στάδια της παραγωγής και μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερή άριστη ποιότητά τους, ακόμη και σε μια πολύ δύσκολη ελαιοκομική χρόνια για όλη την Ελλάδα όπως η φετινή. Στόχος τους είναι ό,τι πιο αγνό καταναλώνουν οι ίδιοι σαν οικογένεια να μπορούν να το διαθέσουν σε κάθε σπίτι και σε κάθε τραπέζι για όλους.