Πρωταρχικής σημασίας ο αγροτοδιατροφικός τομέας για την TÜV AUSTRIA Hellas

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η TÜV AUSTRIA Hellas έδωσε το παρόν, ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς, στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Αγροτική Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργία της εταιρείας GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που διεξήχθη  στη Θεσσαλονίκη 9 και 10 Νοεμβρίου. 

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, CEO TÜV AUSTRIA Hellas συμμετείχε στο Workshop της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου με θέμα «Αγροτοδιατροφικό εμπόριο στην περιοχή των Βαλκανίων», όπου και τόνισε την αναγκαιότητα των πιστοποιήσεων ως μια αξιόπιστη επιβεβαίωση της ποιότητας του κάθε εξαγόμενου προϊόντος…

Σε δηλώσεις που έκανε στο ypaithros.tv o κ. Γεώργιος Ζαμπός  Προϊστάμενος Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της TÜV AUSTRIA Hellas, τόνισε ότι: « η  εμπειρία ετών έχει δείξει ότι οι επιχειρήσεις για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, θα πρέπει να φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις…».

«Ο αγροτοδιατροφικός τομέας είναι πρωταρχικής σημασίας για την TÜV AUSTRIA Hellas. Τα standard τα βάζει τις περισσότερες φορές η ίδια η αγορά. Εμείς αφουγκραζόμαστε αυτό που ζητάει η αγορά και προσπαθούμε να είμαστε πάντα μπροστά σε ότι αυτή ζητάει …»

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές