Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ: «60 χρόνια πιστοί στην παράδοση – Κοκόρι εκτροφής μας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι»

Από το 1964, η οικογένεια «Αμβροσιάδης Kοτόπουλα Ολύμπου», με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη, διαθέτοντας τα ελάχιστα, αλλά με αστείρευτο μεράκι και υπομονή, ξεκίνησε την πρώτη της εκτροφή σε χειροποίητες εγκαταστάσεις από πέτρα, άχυρα και πηλό στο χωριό Εξοχή Πιερίας.

Οι ιδανικές συνθήκες καθαρού αέρα και χαμηλής υγρασίας, σε μια περιοχή μεγάλης βιοποικιλότητας και μακριά από αστικά και βιομηχανικά κέντρα, έκαναν το πατροπαράδοτο προϊόν να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη νοστιμιά του.

Σχεδόν 60 χρόνια μετά, η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, ως μία πλέον από τις πιο σύγχρονες, άρτια οργανωμένες και καθετοποιημένες εταιρείες παραγωγούς στον χώρο της πτηνοτροφίας, συνεχίζει να ξεχωρίζει και να καινοτομεί, συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία.

Κάθε πουλερικό ξεκινάει από ένα υγιές, αυστηρά επιλεγμένο αβγό.

Οι εγκαταστάσεις του εκκολαπτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, ως οι πλέον σύγχρονες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχουν καθημερινά νεοσσούς που, με πιστοποίηση από διεθνείς φορείς, πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας, βιοασφάλειας και ευζωίας.

Oι ιδιόκτητες φάρμες εκτροφής στις υπερώες του Ολύμπου, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για την εκτροφή των πτηνών.

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια και την υψηλής ποιότητας εκτροφή, επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημητριακά.

Το Τμήμα Έρευνας και Ποιοτικού Ελέγχου της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές και εξειδικευμένους επιστήμονες, εκπονεί συνεχώς μελέτες και έρευνες, με σκοπό να δώσει στο τελικό προϊόν άριστη ποιότητα, παντρεύοντας την παράδοση με την καινοτομία και την ασφάλεια.

Διαθέτοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή και στη χρήση αρωματικών φυτών και μειγμάτων αιθέριων ελαίων, όπως είναι η ρίγανη, ο γλυκάνισος, η κανέλα, το σκόρδο, και γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητές τους, τόσο σε επίπεδο ευζωίας/υγείας όσο και σε επίπεδο ποιότητας του τελικού προϊόντος, η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ κατάφερε να δημιουργήσει φανατικούς καταναλωτές των προϊόντων της, που ξεχώρισαν για την ιδιαιτερότητα στη γεύση και στην υφή του κρέατος.

Ειδικά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ο «Χρυσός Κόκορας» της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ κατέχει κυρίαρχη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, καθώς προτιμάται γεμιστός, σύμφωνα με το έθιμο της Μακεδονίας. Η εκτροφή του είναι πολύ μελετημένη, προσεγμένη και προσανατολισμένη ώστε το τρυφερό, ζουμερό και ιδιαίτερα εύγευστο κρέας του να αποτυπώνεται στον γευστικό χάρτη και στη μνήμη του καταναλωτή.

Αυξημένη ζήτηση αυτό το διάστημα έχουν, επίσης, τα ρολά κοτόπουλο, οι τηγανιές, τα συκωτάκια, τα σουβλάκια και τα φιλέτα. Όλα τα προϊόντα της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ διατίθενται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο υποκαταστημάτων χονδρικής για να καλύψουν άμεσα, επαγγελματικά και υπεύθυνα την ελληνική αγορά και το ελληνικό τραπέζι.

Καλές γιορτές!