Ανοίγουν σε λίγες ημέρες οι ψηφιακές πύλες των BIOFACH/VIVANESS

Διαδικτυακά και το ετήσιο συνέδριο

Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιούνται διαδικτυακά -για φέτος- η δυάδα των εκθέσεων BIOFACH και VIVANESS, όπως και το συνέδριο. Στρατηγικές για το μέλλον, ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωση αναμένουν τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της μεγαλύτερης παγκόσμιας εμπορικής εκδήλωσης των βιολογικών τροφίμων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Τρεις ημέρες παρουσιάσεων εταιρειών, παλιών και νέων προϊόντων, τάσεων της αγοράς, βραβείων, διαλέξεων, καθώς και εκδηλώσεις που εστιάζουν σε ζητήματα, όπως η μετάβαση σε πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές μεθόδους, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση. Αναζήτηση στη λίστα συμμετεχόντων για πιθανές επαφές, αλλά και στοχευμένες προτάσεις δικτύωσης είναι μερικά από όσα θα παρέχονται φέτος στους επαγγελματίες των κλάδων τροφίμων και καλλυντικών.

Παράλληλα με τη δυνατότητα δημιουργίας «δωματίων» συνομιλίας για τους εκθέτες και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα απευθείας ή με ραντεβού να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες. Με διεθνή χορηγό την IFOAM-Organics international, αλλά και τη χορηγία της Γερμανικής Ομοσπονδίας Βιομηχανίας Βιολογικών, BOLW, σε συνεργασία με τη BIOFACH, το συνέδριο θα εστιάσει στη συνεργασία των κινημάτων, με στόχο την επίτευξη μεγαλύτερης προόδου για τα συστήματα τροφίμων.

Υπό τον κεντρικό τίτλο «Διαμόρφωση του Μετασχηματισμού. Ισχυρότερα. Μαζί.», στοχεύει στην ανάδειξη πλήθους θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα, αλλά και την αλληλεγγύη και τη δέσμευση του τελευταίου απέναντι σε αυτήν τη συνάντηση.