Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο χρυσές και αργυρές διακρίσεις για το E-LA-WON

Από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο χρυσές και αργυρές διακρίσεις για το E-LA-WON
-Διαφήμιση-

Κορυφαίες διακρίσεις για το ελαιόλαδο E-LA-WON σε Αμερική και Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό της Νέας Υόρκης ΝΥIOOC 2018 απέσπασε Χρυσό βραβείο Gold Award το Green Fresh E-LA-WON μεταξύ 1000 δειγμάτων από 27 χώρες. Στον διεθνώς καταξιωμένο και μεγαλύτερο παγκοσμίως από πλευράς συμμετοχών, διαγωνισμό το αγουρόλαδο –ποικιλίας Αθηνολιά– διακρίθηκε για τη χαμηλή του οξύτητα, τα φρουτώδη αρώματά του, το ισορροπημένο πικρό και πικάντικο και τις υψηλές πολυφαινόλες.

Με τη διάκριση αυτή το ελαιόλαδο E-LA-WON μπήκε στον παγκόσμιο γευσιγνωστικό χάρτη και στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, World’s Best Olive Oils for 2018.

Στη γη του Ανατέλοντος Ηλίου απέσπασε Αργυρό μετάλλιο για το ίδιο ελαιόλαδο η εταιρεία E-LA-WON πιστοποιώντας την ανώτερη ποιότητα μεταξύ 727 δειγμάτων απ’ όλο τον κόσμο, με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικἐς χώρες της υφηλίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Καμπούρης δήλωσε:

«Τα βραβεία για μια εταιρεία θεωρούνται σημαντικά εργαλεία προώθησης στις διεθνείς αγορές. Πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν τις άριστες καλλιεργητικές πρακτικές έως το τελικό προϊόν. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους συντελεστές της εταιρείας μας και βέβαια μας καθιστούν και υποχρεωμένους να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Τα 40 και πλέον μετάλλια κοσμούν τις προθήκες της E-LA-WON και σηματοδοτούν νέους ορίζοντες».

Η εταιρεία, εκτός από την παραγωγή, τυποποίηση και διακίνηση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου δραστηριοποιείται και στον τομέα του μελιού με μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και στην παραγωγή pesto’s. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 18 χώρες με καινοτόμες συσκευασίες.

-Διαφήμιση-