Βράβευση του ΓΠΑ για την προσφορά του στην έρευνα και την επιστήμη της διατροφής

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύτηκε στο 6ο DYO FORUM Διατροφής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης,  για τη συνεχιζόμενη προσφορά του στην  έρευνα και την επιστήμη της διατροφής.

Το 6ο  DYO FORUM πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο, με στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις. Κατά την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, παρουσίασε εκτενώς την ιστορία, το όραμα, το παρόν και το στρατηγικό μέλλον του Ιδρύματος.

Σημαντικό επίτευγμα που συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 100+1  ετών από την ίδρυση του, αφού τo Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελεί σταθερό πυλώνα της αγροτικής μεταρρύθμισης και ανάπτυξης για την ελληνική πραγματικότητα. Την εναρκτήρια εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. Υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και πλήθος προσωπικοτήτων του επιστημονικού κόσμου, ενώ από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρόντες ήταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας Καθηγητής κ. Ηλίας Ηλιόπουλος και οι Επίκουροι Καθηγητές κ.κ. Δημήτρης Βλαχάκης και Σοφία Μαυρίκου.