Διακρίσεις για το Ούζο Πελάδα και το Τσίπουρο Πελάδα

Σημαντικές διακρίσεις έλαβαν το Ούζο Πελάδα και το Τσίπουρο Πελάδα, παραγωγής της εταιρείας «ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ», στα βραβεία AFFA 2021.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 220 προϊόντα, τα οποία αξιολογήθηκαν από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους, όπως Έλληνες σεφ με διάκριση Michelin και εξειδικευμένους sommelier.

Εβδομήντα έξι προϊόντα διακρίθηκαν στη βαθμολογία αποσπώντας από ένα έως τρία αστέρια ποιότητας.

Το προϊόν με τη μεγαλύτερη βαθμολογία συγκέντρωσε 19,61 βαθμούς, ενώ αυτό με τη μικρότερη 8,07. Το Ούζο Πελάδα απέσπασε δύο αστέρια με 17,28 βαθμούς και το Τσίπουρο Πελάδα ένα αστέρι με 16,45 βαθμούς, συγκεντρώνοντας αμφότερα την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα ούζα και τσίπουρα.

«Θεωρούμε ότι τέτοιες διακρίσεις, πανελλαδικής εμβέλειας, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την αγροδιατροφική παραγωγή της περιοχής μας και ευχόμαστε στον κ. Κωνσταντίνο Πασιόπουλο ανάλογη συνέχεια για τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα του στο μέλλον», επισημαίνει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, που απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια στην εταιρεία.