Αυτό το άρθρο είναι 10 μηνών

Δυτική Ελλάδα: Ρεκόρ συμμετοχών φέτος στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

21.08.2023
1' διάβασμα
dytiki-ellada-rekor-symmetochon-fetos-stin-agrotiki-ekthesi-chalandritsas-299350

Με αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον συμμετοχής εκθετών από όλη τη χώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη διενέργεια της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας, το διάστημα 7-10 Σεπτεμβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια της Χαλανδρίτσας και να γνωρίσουν όσα προσφέρουν επιχειρήσεις εμπορίας αγροτικών προϊόντων, παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, αλλά και την παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Ερυμάνθου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, αναμένεται να προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες, εκτός από την περιήγηση της ίδιας της έκθεσης, να περπατήσουν τα λιθόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο. Να επισημανθεί ότι πέρυσι, η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας είχε φιλοξενήσει περισσότερους από 130 εκθέτες.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να εισαχθούν νέα χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης και της καινοτομίας, που καταδεικνύουν την πρόθεση του δήμου ο ιστορικός αυτός θεσμός να εξελιχθεί και να μετατρέψει την περιοχή σε σημείο αναφοράς.