Το Ελληνικό Ελαιόλαδο στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στη Κίνα

Αύξηση 44% σε σχέση με πέρυσι για τις φετινές εξαγωγές μας προς την Κίνα

Ιδιαίτερη προβολή του Ελληνικού Ελαιολάδου στην αγορά της Κίνας έχει εξασφαλίσει ο εθνικός φορέας υποστήριξης εξαγωγών Enterprise Greece, προκειμένου να προβάλλει την ποιοτική υπεροχή, την διατροφική αξία  και την διαφορετικότητα ποικιλιών και γεύσεων του εθνικού μας προϊόντος.

Ειδικότερα, στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα, Σαγκάη 5-10/11/2018, στο περίπτερο των ελληνικών προϊόντων θα λειτουργήσει με την επιμέλεια και την υποστήριξη του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου) OLIVE BAR, όπου θα παρουσιασθούν επώνυμα, τυποποιημένα ελαιόλαδα των ελληνικών επιχειρήσεων και θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες (εισαγωγείς, αγοραστές αλυσίδων, δημοσιογράφους κλπ) να τα δοκιμάσουν και να ενημερωθούν αναλυτικά για τους συνδυασμούς γεύσεων, αρωμάτων & γαστρονομικών επιλογών.

Ο ΣΕΒΙΤΕΛ, ως συντονιστής της παρουσίας των ελληνικών ελαιολάδων στην έκθεση, είναι στη διάθεση όλων των εξαγωγικών επιχειρήσεων που έχουν ήδη, ή διεκδικούν να αποκτήσουν, παρουσία και διανομή στην αγορά της Κίνας, για πληροφορίες και συνεργασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύνδεσμο (, τηλ. 210 3238856, e-mail [email protected]) εφόσον επιθυμούν να προβληθούν τα προϊόντα τους στο OLIVE BAR.