Επανεκλογή Στ. Τσικριτσή στην προεδρεία του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Σε σώμα συγκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνεδρίασης το βράδυ της Τρίτης, το νέο Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, ενώ παράλληλα εκδόθηκε και η πρώτη ανακοίνωση του νέου Δ..Σ του Συλλόγου.

Ειδικότερα το νέο Δ.Σ. είναι το εξής: Πρόεδρος(επανεκλέγεται): Τσικριτσής Αστέριος, αντιπρόεδρος Αρβανίτης Νικόλαος, εκπρόσωπος τύπου Βασιλείου Λεωνίδας, γραμματέας Τσιάκας Κωνσταντίνος, ταμίας Καλμπούρης Απόστολος, μέλη Κάκαλης Δημήτριος, Παπράς Ιωάννης.

Σε σχετική ανακοίνωση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί «τους εκατοντάδες συναδέρφους μας που προσήλθαν μαζικά στις εκλογές του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και διπλασιάζοντας τους ψηφίσαντες έδειξαν την αναγνώριση που έχει ο Σύλλογος, στα μάτια των αγροτών της περιοχής μας. Μια αναγνώριση που έρχεται λόγω της καθημερινής και ανιδιοτελούς δράσης μας τα τελευταία χρόνια. Η μαζική προσέλευση παράλληλα στέλνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι μόνο με αγώνες στο δρόμο μπορούμε να έχουμε καλύτερη μοίρα, ενώ παράλληλα δείχνει και την αναγκαιότητα των αιτημάτων μας, έτσι όπως διαμορφώθηκαν σε επίπεδο νομού από την Ενωτική Ομοσπονδία και σε εθνικό επίπεδο από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων. Η ευθύνη μας είναι μεγαλύτερη, ώστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την  δράση μας αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προασπίζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας απέναντι σε οποιαδήποτε αδικία».